od Henk » 13. prosinec 2015, 18:25
Ahoj,jmenuju se Vašek a už 51let žiju ve Zdibech nedaleko Prahy. S muzikou se potýkám už od útlého dětství,jelikož má rodina k ní měla vždycky kladný vztah. To se částečně změnilo v mých cca 12letech,kdy jsem poprvé slyšel Black Sabbath. Od té doby žiju hlavně tvrdou muzikou i když se nevyhýbám ani jiným stylům. V osmdesátkách jsem spoluzakládal metalovou kapelu,která spíše živořila,ale tehdy nás to hodně bavilo. Takže mým vyvoleným nástrojem byla basovka,ale ani po devítiletém učinkování v kapele nemůžu říci,že bych se na ní pořádně naučil. Teď už to asi nedohoním,protože moje práce v jednom nejmenovaném marketu mi moc času nedopřává a když mám volno,věnuji se svému šestiletému synkovi a tak je mé hraní velmi sporadické. Na tuhle stránku jsem se dostal náhodou,při hledání informací o některých kapelách. Co se týká mých oblíbenců,je jich obrovská řada a velice rozdílných stylů. Vůbec nejradši mám samozřejmě hlavně starší Black Sabbath,Cradle of Filth, Korpiklaani,Insomnium,Suidakru a mnoho,mnoho dalších.