Sice už sem s přestávkami chodím téměř 4 roky, ale uvědomil jsem si, že jsem se vám vlastně ještě nepředstavil, nuže.. jde se napravovat
No, pocházím z Moravy, kousek od Uherského Brodu, na několik let jsem se přestěhoval do Plzně, ale už bydlím zase tady. O OM jsem se dozvěděl tuším od party kolem Jespeho nebo možná z nějaké té metal party, kde byla vždycky masivní propagace tohoto webu Už ale nevím...
Je mi 26, jsem těžce pracující operátor v Uherském Hradišti... Někteří mě možná znají pod přezdívkou Jerry (ale těžko říct)...
Dřív jsem hrával na klávesy, za dávných časů na střední škole jsem spoluzaložil kapelu Morgue Son (někteří určitě znají), po pár letech jsem kapelu opustil a chvíli tvořil hudbu sám (něco jako Dark Ambient a různé experimenty pod názvem Autumn Sunset) a poté jsem tvorbu uložil k ledu a nástroj prodal. Láká mě si pořídit baskytaru, tak uvidíme...
No a co se týče hudebního vkusu, tak to je dost široké... Jako malý kluk jsem si pouštěl bráchovy kazety kde měl kapely jako Helloween, Stormwitch, Uriah Heep, W.A.S.P., Metallica apod., poté mě sestřenka zásobovala kazetami Faith No More, ale sám jsem se tak nějak nejvíc našel v kapele Queen, které jsem jel dobrých 10 let v kuse a i má první originálka byli Queen (CD Jazz, kazeta A Kind of Magic)... V pubertě jsem na 2 roky odbočil k technu, trance a taneční hudbě (Gigi D'Agostino, ATB, Infected Mushroom...) a pak přišel velkolepý návrat k metalu. Po mnohaletém proposlouchávání se všemi možnými žánry jsem se našel a usadil v atmosférickém blacku a progresivnímu metalu, rocku (A Forest of Stars, Bathory, Darkspace, Enslaved, Porcupine Tree, Steven Wilson, Opeth, Anathema, Riverside...) a dneska už po všech těch metalech poslouchám spíš jen nemetal, hlavně indie věci jako Low Roar, Sigur Rós, občas nějaký ten trip hop, minimal elektroniku a občasně přijdou úlety k electro house nebo popíkařinám
Každopádně jsem nikdy hudebně nevydržel na jednom místě a pořád se někam posouvám, rozhodně nejsem z těch, kteří se zahrabou v jedné škatulce a trčí tam celý život...
No, abych to zkrátil a nenudil, tak snad jen doplním, že občas si ve volném čase rád zajdu ven něco pofotit, ale poslední dobou spíš jen trčím doma a čumím na seriály a stává se ze mě antisociální hniloba, která skoro nevystrčí paty z baráku a když už, tak jednou či dvakrát do roka na nějaký ten koncert nebo BA...
To stačí, stejně to nikoho určitě nezajímá...