Čau, jmenuju se Tomáš, je mi 18 a bydlím v největší české metropoli na východ od Prahy, sever od Brna a jih od Ostravy. Původně jsem si sem sice přišel brousit vkus po zániku metalfóra, ale asi vás budu čas od času oblažovat svoji přítomností i navzdory jeho obnovení. Poslouchám ledacos hlavně v rámci metalu, podle momentální úrovně frustrace osciluju někde mezi glamíkem, grunge, thrashem, heavíkem a deathem s občasnýma sympatiema k blacku, Depešmoud nebo, já nevím, Desmod. Z konkrétních kapel mám rád Annihilator, Anthrax, Armored Saint, Black Sabbath, sólovky Brůse Dickinsona, Carcass, Death , Destruction, Dia, Helloween, In Flames, Iron Maiden, Led Zeppelin, Machine Head, Megadeth, Metalliku, Panteru, Pearl Jam, Sacred Reich, Slayer, Soundgarden a ták... Kdyby někdo moc toužil po detailech, tak můj profil na lastku je tady
http://www.last.fm/user/JELITOcz, akorát jsem začal scrobblit minulej týden asi po roční pauze, takže se moc detailů nedočkáte tak jak tak. Co se týče volnýho času, tak se věnuju zejména snaze o přežívání s vynaložením co nejmenšího úsilí a sebezdokonalování na poli autoerotiky. Taky jsem vlastníkem hudebního nástroje, kterej většina běžnýho posluchačstva sice ještě neslyšela, ale je si jistá, že "tam někde" znít musí (rozuměj mám basu). Nicméně jsem na ni už pár měsíců nešahl. To bude všechno, ale pokud by vás nedejsejtn zajímalo ještě něco ohledně mojí osoby, klidně se ptejte.