Ahoj, ahoj ... všechny vás tady zdravím!
Když už jsem se tady konečně trochu rozkoukala, tak si myslím, že je slušnost se vám všem představit.
Obývám jedno malé město, podél kterého se rozprostírá Moravská brána. Ano, Hranice. Tohle město miluju a bude pro mě těžké ho někdy opustit. Okolní příroda je totiž jediným svědkem mého hudebního růstu. Ta jediná ví vše. Už od mala jsem vyrážela do přírody se sluchátkama v uších. A prožívala úžasné chvíle, které prožívám do teď.
Když to vezmu nějak od základní školy tak to byly slaďárny jako Holki, t.A.T.u, a podobné. Přiznávám, že mám doma i originálku Tokio Hotel, ale postupem času, jsem začala poznávat chlapy a soustředila jsem se na to, co poslouchají oni. A musím přiznat, že to mi asi zůstalo do teď. Sice se můj vkus měnil, ale nikdy jsem žádný hudební styl nezavrhla. A jsem ochotná poslechnout si vše.
Mojí první největší posedlostí byl punk a reagge, dále pokračoval drum 'n' bass, potom country a folk a všechno tohle doprovázeli různé typy chlapů. Teď jsem u metalu. A snad poprvé cítím, že by to mohlo být ono.
... A i kdyby ne hlavní je, že si to teď skvěle užívám
Jinak zrovna v tuhle chvíli ujíždím na: Iluminandi, Llyr, Sommnus Aeternus, LiveEvil, Cruadalach, Epika, Silent Stream Of Godless Elegy, Lacrimosa, Euthanasia, Törr, Elvenking,, Powerwolf, ...
Ale za měsíc to může být cokoli jiného ...
Kdyby vás ještě něco zajímalo klidně se nebojte napsat a snad se nám tady bude spolu dobře kecat
Zatial.