Na Primeru GT jsem taky slyšel samou chválu, a jestli se v ní opravdu projevily sportovní geny ostrejch Nissanů, tak teda klobouk dolů... Alfy jsou zvláštní káry - ne nadarmo o nich Clarkson říká, že jsou to nejlepší a nejhorší auta zároveň (i když ty narážky na kvalitu platěj jenom u starších modelů a to ještě jenom tehdy, když se o to auto člověk dostatečně nestará nebo má fakt velikou smůlu na mizernej kus). Aby jsi s Alfou moh bejt spokojenej, musíš bejt ochotnej do ní sypat peníze, čas a věnovat ji ohromnou péči, ale když se ti to nějak podaří, tak se ti odmění nezaměnitelným charakterem, výbornejma jízdníma prožitkama a spoustou drobností a zdánlivě nepodsatnejch detailů, který ji ve výsledku odlišujou od spotřebního materiálu typu VW. Ty auta maj holt duši a o tom to je - buď se naladíš na stejnou vlnu nebo ne
Sehnat se mi zatím nepodařilo, i když mi už kamarád půl roku slibuje, že je jeho otec ochotnej mi dát zadarmo
toto (nebo něco podobnýho, zatím jsem z něj nevyrazil ani co je to za model). Navíc jsem teď dost na štíru s prachama, takže bez cizího přispění to asi v dohledný době není reálný
K novejm Alfám - mně se líběj (a to že dost), akorát je trochu horší, že obecně platí že čím novější Alfa, tím hůř jezdí... A Saab, Quattro a pochopitelně i Delta