Nejsem sice nový, ale ještě jsem se nepředstavil. Jsem to ale nezdvořák diskutovat tady bez představení. Takže dámy a pánové usaďte se a pozorně čtěte.
Narodil jsem se před dvaceti lety, přesně na den 4 roky po malém pšouku Černobylu. Nejsem si tím 100% jistý, ale následky to určitě zanechalo(jsem přívrženec atomové energie
). Stalo se tak v krásném údolí Moravské brány. Někteří už možná tuší že mám na mysli průmyslové město Hranice. V tomto městě jsem se narodil, studoval jsem v něm a asi tu i umřu. Jsem prostě takový hranický patriot. Když jsem se ještě batolil v plenkách, tak nám doma hrály samé šlágry. Namátkou třeba Olympic, Sandra, Tanja, Scorpions, Argema, M. Penk, P. Nagy, D. Janda a mnoho dalších. Pak přišla školka a od té doby ujíždím na Šmoulech. Školka byla celkem nuda, nechutnalo mi tam jídlo a často jsem to dal patřičným činem najevo. Po školce přišla základka(kupodivu). Hudebně jsem se s věkem přeorientoval na Kelly Family, Lunetic, Captain Jack, Holki a tomu podobné vypalováky. Na druhém stupni jsem si začal vzpomínat na své batolecí období a začal jsem ujíždět na Queenech a Škorpíkách. Ještě jsem doma našel něco od Teamu a odtud už byl malý krůček k Brichtovi, Komunálnímu odpadu a dalším českým hevíkům na které mě navedl starší bráška(zarytý speed/power/hevíkář dodnes). Všechno nabralo rychlý spád a já už zhruba v roce 2002 ujížděl na všemožných metalech. Zpočátku to byli hlavně Nightwish, které doplňovali Dimmu Borgir, Therion, Vampiria, Stratovarius a snad i Hammerfall. Na konci osmičky a v devítce už jsem šířil metalové zlo všude kam jsem se podíval. Pak přišel gympl a hudební rozsah se mi rozšířil o kupu country a folku. Stále více jsem se zaposlouchával i do vážné hudby a hlavně mě uchvátila hudba filmová(Hans Zimmer je prostě genius). Na gymplu se hlavně pilo a pařilo. Sem tam to byly i tři koncerty týdně. Vzpomínek je fakt hafo. Ve čtvrťáku jsem se rozhodoval co dál. Zvolil jsem historii v Olomouci. Lidi super, ale historie se mi najednou zdála nudnou. Všechno vyřešil úraz v šermu s následnou operací kolene. Operace ve zkouškovém mě vysvobodila z matičky historie(zkuste si dohnat celé zameškané zkouškové). A tak jsem se znova rozhodoval a tentokrát mi do oka padla filozofie(samé lepší co?). Tam momentálně válčím a zatím je to celkem fajné. S tím co tam děláme vás tu obtěžovat asi nebudu(na požádání sdělím). Jinak můj sen je, že se jednoho krásného dne zlegalizuje opium a já si otevřu opiové doupě s absinthovým barem
. Kdyby se tak stalo, tak jste samozřejmě všichni zváni. Můj hudební vkus máte na lastku, i když hodně mi tam toho chybí páč jsem líný tagovat. Jinak ze zájmů bych zmínil ještě filmy, četbu, pejsky, hada, turistiku, fotografování,... Je toho hodně. Kdysi jsem ještě psal na Metalistu.cz, ale npřinášelo mi to nějaké vnitřní naplnění, takže už je to minulost. A v mládí jsem chodil do skautu
. To byly časy. No nic už mě i toto začíná nudit, tak to ukončím, stejně mě tu už všeci znáte. Předem se omlouvám sa pravopisné chyby a za prznění češtiny.
Díky, že jste to vydželi až sem
a já jsem rád, že už v tomhle tématu taky jsem.