drumkit from hell jsem měl... je poměrně nanic... resp. je dobrej, ale strašně žere prostředky a samply nejsou to pravý...
Guitar rig: dobrý... teď už nepoužívám
Amplitube: to samý co guitar rig, ale simuluje pouze klasický aparatury... slušnej zvuk
FL Studio: používám... ale spíše rekreačně..
jinak, na bicí jsem nedávno použil independece free (500mb nebo kolik vst s bubnama, bassama a spol.) a mám stáhlý LTD (zadarmo, od fretted synth) který umí samply a velocity (mám něco samplů z netu + machinae supremacy sample pack)
na bassu DSK Bassz (DSK dělá skvělý vst zadarmo... hlavně minidrumz) projetý Amplitubem Ampeg
synth vsti mám sbírku... nejdůležitější jsou pro mě yMVst a QuadraSID
pak mám vst effekty... Redskull, Distroyr, Classic sérii od Voxenga (myslim), Roommachine, modern analoguer...
všechno to nahrávám a míchám v REAPERU,....
dřív jsem nahrával kytaru přes ampmodely, teď mikuju kombo... používám nějakej sračkomikrofon ke skypu, ale na moje věci to stačí
ad kvalita: přes tu redukci to jde, kvalita je rozhodně lepší než mikrofon za 100,- ... ale jak jsem tu psal... chvílema to nezní nejlíp... (PM, feedback) ale na normální hraní (hlavně na sóla, bejvaj v tom různý efekty) je to v poho... a nedělá to hluk
ad latence:
- Kód: Vybrat vše
www.asio4all.com
jinak:
kvradio.com
zde jsou různý vst
reaper.fm
- host... je zdarma
guitarampmodeling.com
forum o věcech jako je guitar rig (presety a tak) + impulsy
acmebargig.com
stránky výbornýho programátora hlav + pár effektů - většinou metalovejch... doporučuji
- stačí si stáhnout canadian metal pack - tam je vše
ještě je dobrý si stáhnout keFIR nebo Voxengo boogex a nějaký impulsy... to je na simulaci reproboxů
otázky?