Mess píše:Tak ja by som si kludne tiež album vypočul ale možno by nezaškodilo si nájsť nejakých obľúbených interpretov v žánri a vypočuť si ich a trochu sa inšpirovať čo sa týka formy skladby či formovania jednotlivých nápadov. Idea tam je ale trvá pár minút a potom koniec.
Promiň, nějak jsem si téhle zprávy nevšiml.
Jo, ono jde hlavně tak nějak o ten přístup, co k tomu mám. Já teda nevim, jestli byste dokázali vše, co jsem tu poposílal shrnout do jedné škatule, nicméně já se tak nějak snažim zkoušet všechno možný, od každého kus. Mám v PC rozpracovaný taky jeden djent a jednu "epic" sedmnáctiminutovku, která čeká, až budu mít basu. Taky si myslim, že čim víc se toho naučíš (různý synťáky, skládat vlny), tim víc si pak můžeš vybírat, co by tě bavilo. Baví mě třeba Mechina, tak chci udělat něco takovýho, ale zase v tom nechci zůstat, páč mě baví i ty folkoviny (/countryoviny - učim se na banjo, mandolínu, znovu na housle...) a mám teď i další skladbu, která je dost inspirovaná Equilibriem a uvidim, kdy jí donahraju (a jéje, ta basa chybí, chybí...), inspirace skupinama mi nechybí, i si tu hudbu analyzuju, pokud mě epičnost skladby nepovalí, pak už to nejde.
A co je blbý, že pokud s tim nezprudíš svoje okolí, nikdo si to ani neposlechne, ale to určitě znáš moc dobře a prakticky snad každej, kdo tu postuje, si myslim.
CountryovinaMimochodem, jo, asi by mi neškodilo se trochu poučit, jak pracovat s motivem, to mi moc nejde, mám vždycky takový nutkání, že už je ho moc, tak tam dám jiný, vrátim první, ale pak zase přehazovat na druhý je mi blbý..