Addicted to Thrash píše:Pro ni je manželství a rodina hodně důležitá, mě by do manželství nedostali ani za nic.
Rada bych nejdriv rekla svuj nazor na instituci manzelstvi a rodinny zivot, protoze od toho se pak bude odvijet to dalsi, co napisu. Je jasne, ze existuje spousta lidi, kteri nikdy rodinu nebudou chtit mit. Nebo ji budou mit, ale nebude pro ne nejdulezitejsi - jeji vznik proste vyplyne ze situace, z toho, ze maji partnera a ten rodinu treba chce. Ale co chci rict; manzelstvi a zivot po boku druheho cloveka je ta nejsamozrejmejsi a mozna i nejkrasnejsi predstava pro ty, kteri uz toho cloveka potkali - a jestli ho potkali, tak to hned vi. Hned je to jasne. Taky jsem mela presne ten samy nazor, ze budu spise karieristka, ze se zamerim spise na svuj zivot. Jenze nekdy se to stane tak, ze clovek zapomene na sebe a chce udelat zivot krasny ne sobe, ale tomu druhemu. Uz se zivot netoci kolem vas. Uz tu najednou nejste jenom vy.
A tim se dostavam k memu smyslu zivota - mym smyslem zivota jsou lidi, kteri si to zaslouzi. Moje rodina, kterou mam, a kterou budu mit. Jasne, ze chci dobre placenou praci, titul, chci byt zaopatrena, hezky bydlet, hezky se oblekat; ale vzdycky (a myslim si, ze k tomu casem dospeje vetsina lidi) budu nejvic chtit, aby se meli lepe ti, na kterych mi nejvice zalezi.