BRUTAL ASSAULT 26 - 9.8.2023

Napalm Death, Hypocrisy

Masters of Rock, Brutal Assault, Wacken, Metalfest atp.

Moderátor: Moderátoři

[2023-08-09] BRUTAL ASSAULT 26

Příspěvekod tersas » 2. říjen 2022, 10:30

Obrázek

BRUTAL ASSAULT 26

Pevnost Josefov. 9 - 12. srpna 2023

V neděli v poledne 2. října na našich stránkách spustíme předprodej první edice lístků na 26. ročník Brutal Assaultu, který má termín 9.-12. srpna 2023. Půjde o omezený počet 2000 lístků za cenu 3850 Kč!

Cena vstupenky (k 24.12.22) je k mání za 4150,-Kč zde: https://brutalassault.cz/cs/tickets/detail/id/365
Od 1.1.2023 dojde ke zdražení.

KAPELY:

Agnostic Front, Angelus Apatrida, Anthrax, Archspire, Beartooth, Be'lakor, Benediction, Biohazard, Birds in Row, Bleed from Within, Borknagar, Brand Of Sacrifice, Cabal, Capra, Carpenter Brut, Church Of Misery, Church Of The Cosmic Skull, Concrete Winds, Converge, Crisix, Crowbar, Cult of Fire, Death Before Dishonor, Deicide, Demonical, Dismember, Dödsrit, Dying Fetus, Enslaved, EvilDead, Exciter, Eyehategod, Fit For An Autopsy, Gang Green, Gatecreeper, Get The Shot, Heaven Shall Burn, Heilung, Holy Fawn, Horskh, Hypocrisy, I Am Morbid, Immolation, In Flames, Infected Rain, Insanity Alert, Ithaca, Kataklysm, Konvent, Krisiun, Lamp Of Murmur, Lionheart, Malevolence, Manes, Mantar, Marduk, Meshuggah, Miasmatic Necrosis, Misþyrming, Mork, Napalm Death, Nile, Nordjevel, Obituary, Omnium Gatherum, Orbit Culture, OverKill, Pensées Nocturnes, Perturbator, Possessed, Russian Circles, Sacramentum, Saturnus, Sepultura, Shadow Of Intent, Signs Of The Swarm, Skinless, Slapshot, Sodom, Solothus, Spectral Wound, Spy, Suicidal Angels, Terror, The Agonist, The Acacia Strain, The Callous Daoboys, Tribulation, Trivium, Watain, While She Sleeps, White Ward, Wiegedood, Within Destruction, Wolfheart, Zeal & Ardor

.
Naposledy upravil tersas dne 2. únor 2023, 20:12, celkově upraveno 9
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 50

Re: [2023-08-09] BRUTAL ASSAULT 26

Příspěvekod highlander » 2. říjen 2022, 14:09

Lupen zakoupen. Jede se :palec: :headbang: .
IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS, LUCIFERI EXCELSI !
Ave Voluptatis Carnis !
Metal will newer die - Ronnie James Dio
Lidstvo je nepoučitelné a slepé (Paul Ledney - Profanatica) a v České kotlině to platí dvojnásob (highlander).
highlander
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 55

Příspěvekod Kezir » 3. říjen 2022, 6:42

Lístek mám a upřímně jsem nečekal, že se ta edice 2000ks vyprodá takto rychle ... Teď jen doufat, že za ty peníze dostaneme nějaký pořádný nášup. Neb takový Rock for People docela na úvod naložil :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Věk: 34

Re: BRUTAL ASSAULT 26 - 9.8.2023

Příspěvekod Zero » 3. říjen 2022, 12:56

Cenu nasadili dost vysoko. Jasně, nečekal jsem na návrat ke dvěma tisícům, ale první vlnu jsem fakt čekal nižší, popř. mohli aspoň zveřejnit víc lákadel, než jen Napalm Death a Hypocrisy, které většina fanoušků festivalu viděla už tak třikrát, i když je třeba až tak neposlouchají.

Teď už je to do konce roku za 4150. Je pravděpodobné, že se tam najdou dobré kapely, a že pojedu, ale radši si ještě chvíli počkám a nastřádám peníze, aby mě ten výdaj tak nebolel. Za tuhle cenu chci fakt kapely, které mě posadí na prdel, nejen z kategorie "můžu se mrknout".
Zero
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 30
Blog: Zobrazit blog (4)

Příspěvekod vosa » 3. říjen 2022, 18:18

Lístek mám a čekala jsem, že se to prodá ještě rychleji :D nákup byl v klidu, čtvrt hodinky po zahájení jsem k tomu sedla, naklikala, zaplatila, žádné sekání ani padání, ideál. Chvíli po jedné bylo vyprodáno...
Cena mě úplně netěší, ale ani nepřekvapuje, nárůst je o 57% oproti první edici v 2019 (poslední podzimní předprodej před covidem), což za ty 3 roky není takový masakr. S nákupem jsem každopádně neváhala, pojedu stoprocentně, tak proč platit později víc :-)
Line-up bude určitě dobrý jako vždy, stejně mám problém každej rok, že nastíhám všechno vidět :D
vosa
Arch Articulus
Arch Articulus

Pohlaví: Žena Žena

Příspěvekod VL.K. » 3. říjen 2022, 19:34

Můj tip byl,že cena začne na 3500,-.I tak jsem byl cenou 3850,- lehce šokován.I přesto už je lupen doma.Přitom kolik takový fest celkově stojí,budu muset asi nějaký jinný vypustit.
VL.K.
Novicius
Novicius

Příspěvekod šošon » 3. říjen 2022, 22:42

Brutal po letech dostojí svému jménu :P Cenově...
Lístek mám,a už se těším na tu atmosféru,to jinde nekoupíš :rocken: Doufám že se sejdem v hojném počtu.
Je lepší zemřít na nohou,než žít na kolenou !
7.8.2012....Zuzankoooo!
šošon
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 49

Příspěvekod Osimchin » 11. říjen 2022, 14:41

"První jména v sestavě Brutal Assaultu 2023!
Po první vlně vstupenek na Brutal #26 se zaprášilo, ještě jednou děkujeme!
Nyní už ke kapelám. V původní sestavě přijede hardcore legenda Biohazard! Premiéru na Brutalu budou mít explozivní coristé Beartooth, old school smrťáci Gatecreeper nebo kanadský tech-death uragán Archspire. Návrat hlásí Trivium, do jejichž hudby se na posledních třech deskách opět navrátilo mladické nadšení.
Nadšením hýříme, že nesmrtelný kult „Legion“ k jeho 30 letům přivezou Deicide. Naopak novinek se dočkáme od drtících Dying Fetus, uctít budete moci švédské bohy Hypocrisy, kultovní Napalm Death či samotný konvoj smrti z Údolí králů: Nile.
I když aktuálně potvrzená desítka kapel působí deathmetalově, není třeba se obávat, v příští várce otočíme kormidlo zas jiným směrem. A to nebude za dlouho, zůstaňte naladěni!"
Osimchin
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

Věk: 32

Příspěvekod tersas » 24. říjen 2022, 18:44

Nově potvrzené kapely:
Anthrax, Benediction, Fit For An Autopsy, I Am Morbid, Marduk, Sepultura, Signs Of The Swarm, Suicidal Angels, Terror, Within Destruction
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Orwin » 25. říjen 2022, 21:11

Začínám být kapánek nervózní. Druhá várka kapel venku a za mě ani jedna must see kapela :-(
A vlastně jen Trivium v ranku rád bych viděl :lol:
Vůbec se mi to zatím do vkusu netrefuje, což jsem teda u BA fakt nečekal :shock:
"To už je jeden z těch paradoxů našeho světa... káva bez kofeinu, cocacola bez koky, němci obchodujou, židi válčej, čínani musej dovážet rejži a češi poučují francouze o tom, co je vlastně absint...."
DarkenCZ(Absinthe Mafia)
Orwin
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 33

Příspěvekod highlander » 25. říjen 2022, 21:47

U mne zatím spokojenost a body zájmu: Benediction, Deicide, Marduk, Hypocrisy, Sepultura a Suicidal Angels :palec: :headbang: .
IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS, LUCIFERI EXCELSI !
Ave Voluptatis Carnis !
Metal will newer die - Ronnie James Dio
Lidstvo je nepoučitelné a slepé (Paul Ledney - Profanatica) a v České kotlině to platí dvojnásob (highlander).
highlander
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 55

Příspěvekod Kezir » 26. říjen 2022, 6:33

No jsem na tom podobně jako Orwin :-( Zatím fakt nic, co by mě posadilo na zadek s tím, že to musím vidět ... tak snad těch dalších 80% kapel bude více na můj vkus :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Věk: 34

Příspěvekod Zero » 26. říjen 2022, 11:07

Když nebylo nic pro mě zajímavého v první várce, říkal jsem si, že ve druhé snad... ale ani pro mě zatím nic.
Zero
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod tersas » 26. říjen 2022, 19:36

Pro mě je to zatím dobrá sestava. Jsou tam mé oblíbené kapely. Sedm skupin mě přímo láká a chtěl bych je vidět. Další 3 - 4 jsou sice na okraji zájmu, ale když bude čas, tak jim dám šanci. :headbang:

edit:

Myslel jsem si, že na "Brutal 26" dorazí Behemoth. A koukám, oni je potvrdili na Metalfest.
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod matotu » 27. říjen 2022, 21:29

Já se neobávám. Byla to teprve druhá várka a já jsem ani letos neměl skoro žádnou must see kapelu, ale o to víc jsem objevoval a prakticky všechny kapely jsem si nakonec užil a několik fakt výrazně. Jsem přesvědčenej, že to zase bude super a i kdyby byl slabší line-up, aspoň si třeba odpočinu a bude víc času na lidi. Anthrax, Hypocrisy, Sepultura nebo Nile pro mě není špatnej začátek.
„Ožralýýýý a stále sáááám, matotu je chuligán!“
- Arcturus, 25.2.2013

„Jak můžeš ty říct, že je něco pochybný??“
- Stick, 28.10.2016

„Kdesi cosi a toto.“
- sylvuša, pořád

Skrytý obsah
Obrázek
matotu
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 26

Příspěvekod Onotius » 17. listopad 2022, 15:41

Obrázek

Čerstvě potvrzené kapely...

EDIT:
Jako ti Borknagar docela potěšili. Jinak celkově za mě - rád se určitě mrknu na Nile, Archspire, I am Morbid i Sepulturu... ale jako je pravda, že mi tam furt chybí nějaká opravdu bomba, kvůli který bych z natěšenosti nemohl dospat :D Ale času je dost a dramaturgy Brutalu bych určitě nepodceňoval :)
Onotius
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 26

Příspěvekod vosa » 17. listopad 2022, 17:09

Všecko dobrý, nejlepší samozřejmě Be´lakor, kteří se konečně vyhrabou z covid-zmagořeného Protinožcova, na BA byli naposledy 2015 a byla to pecka. Borknagar a Wolfheart jsem viděla nedávno v Sonu, pokud se mi nebudou křížit s něčím nevynechatelným, tak taky zajdu. Dtto IF a OG.
vosa
Arch Articulus
Arch Articulus

Příspěvekod tersas » 17. listopad 2022, 19:49

Ohlášené kapely super. Za mě palec na horu za Be´lakor, In Flames a Omnium Gatherum. Borknagar s Wolfheart vůbec neznám. Musím naposlouchat.

IN FLAMES včera v Praze výborní. Je rozdíl mezi festivalovou atmosférou a tou klubovou. Tak "Malá sportovní hala" sice ní klub, ale bylo to něco jiného než na festu. Většina lidí tam šla na In Flames a s kapelou pařila a zpívala. Super atmosféra. I na muzikantech bylo vidět jak je to baví.

To že budou na BA je dobrá zpráva. Zatím se to rýsuje pro mě velice dobře. Už teď tam mám 10 kapel co bych rád viděl a tak 5 co bych kouknul jen tak se zvědavosti s kelímkem piva v ruce. Akorát nevím, jestli tam teda vůbec pojedu.
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod tersas » 22. listopad 2022, 20:19

A bude ohlášená další várka kapel.

BA píše: " Ve čtvrtek zveřejníme update na vlnách deathu a blacku. Bude obsahovat dvě legendy, z každého žánru jednu. Pak čtyři bm perly, dvě dm kladiva a dvě hnilobné, melodicky zaměřené kapely ze severu.... "

Jinak ti co doufali, že uvidí Panteru na Brutalu (na Facebooku BA jich bylo dost), tak na 90% nebude, protože je ohlášen koncert Pantery do O2 Arény.
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Zero » 25. listopad 2022, 20:12

Já se normálně začínám bát, protože ani ta death/black várka mě moc nezaujala.

Koukám, že to tu ještě není, tak tedy:

Dvě legendy: DISMEMBER / WATAIN
Čtyři bm perly: NORDJEVEL / MISTHYRMING / SPECTRAL WOUND / CONCERETE WINDS
Dvě dm kladiva: SKINLESS / LIK
Dvě prohnilé, melodické kapely ze severu: SACRAMENTUM / SOLOTHUS

Jakože Misthyrming a Watain ok, mrknul bych, ale furt nic z čeho sednu na prdel.
Zero
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Další

Zpět na Festivaly