Pravda o 11. Září 2001

Diskuse o tom, co se dnes děje jak u nás, tak ve světě.

Moderátor: Moderátoři

Re: Pravda o 11. Září 2001

Příspěvekod Lord Nazgul » 17. březen 2011, 9:37

Hmmm, tak jsem se pobavil. Ne že bych patřil ke konspirátorům, věřím oficiálnímu vysvětlení, ale jak je řečeno v jednom z komentářů k článku, autor je taky ovce, akorát proamerická. Argumentů moc nemá, zato urážek hodně....
Lord Nazgul
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 37

Příspěvekod tom-a-spol-sro » 17. březen 2011, 9:49

topic jsem nečetl ale vím o co se jedná. Nejsem žádný konspirátor a obecně si o těch lidech myslím svoje. Dva dny po zemětřesení v Japonsku začít vymýšlet teorie o umělém vyvolání, to nemůžou být normální lidi.

Ale 11. Září mi přijde asi jako jediná opravdu věrohodná verze. Viděl jsem na to jakýsi dokument a přemýšlel jsem nad tím. Ty železobetonové konstrukce byly stavěny tak, aby vydržely "k***a (jsem sprosťák) velké horko" a z toho letadla sice velké horko vzniklo ale ještě ne kritické.

Nicméně co mě z téhle teorie zaráží nejvíc je fakt, že všechny tři budovy WTC se úplně normálně zřítily zeshora dolů, ani se netknuly vedle stojících budov a nezbylo z nich nic než prach. Zkuste si představit že máte obrovskou věž a vy roztavíte několik pater na jednom boku věže. Co udělá? Rozhodně se nezbortí sama do sebe, ale "rozláme se, popadá na všechny možné strany a nadělá pěknej bordel. Nikoliv, že se rozdrolí na relativně malou hromádku prachu.

Neříkám, že "ten a ten za to může" nebo že "oni to udělali schválně". Rozhodně si takovéhle rozsudky netroufám dělat. Ale tvrdím o tom, že je to VELMI podezřelý.
Obrázek
tom-a-spol-sro
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod russel » 17. březen 2011, 18:22

Odborník na statiku?

btw. i z videí je vidět, že letadlo to propálilo vlastně celým prostorem pater, nezůstalo zaklíněno 10 metrů na jedné straně. Viz k tomu jednomu boku věže.
Obrázek Obrázek
russel
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 38

Příspěvekod tom-a-spol-sro » 17. březen 2011, 18:41

odborník na statiku nejsem ale právě že jsem viděl nespočet videí, kde právě tohle odborník na statiku, nebo řízené demolice tvrdil.
Obrázek
tom-a-spol-sro
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Besofen » 17. březen 2011, 18:58

znám takových jako je Russel víc , s nima nemá cenu o něčem debatovat
Besofen
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 34

Příspěvekod Ellrohir » 17. březen 2011, 20:42

já jedinou "konspiraci" s 11. zářím vidím v tom, že je možný, že byli amíci v přímém spojení s teroristy, co to provedli...a to buďto tak, že si dokonce přímo útok "objednali" a nebo přinejmenším, že je pomohli vyzbrojit a vycvičit pro nějaké vlastní plány a oni se následně "vymkli kontrole" podobně jako třeba Husajn v Iráku...

kdyby mi někdo chtěl předkládat "konspirační" důkazy dokazující toto, neměl bych asi moc problém tomu věřit...ale spekulovat o tom, jak to všechno bylo nahraný od první do poslední věci, to je fakt dost mimo mísu a nikdy žádnýmu "argumentu odborníka" věřit nebudu...

mimochodem kdyby to nááhodou přece jenom byla akce tajných služeb USA, tak to asi byla ta v životě nejvíc zpackaná akce s nejvíc zanechanými "stopami" a "důkazy", jakou kdy kterákoliv tajná služba vyrobila... :roll:
Pán ti dal oheň, meč a bagr!

On se pro vás nechal přibít na komín
On se za vás vláčel bahnem náleven
To on za vás jedl blafy U Koně
Mezi pražci měnil vodu v kolomaz
Cihly nikdy nepřestaly pět o jeho slávě

Musíme udělat masivní propagandu!

Zaplatil jsi podýmné?
Ellrohir
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 36
Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Ennorath , Ashes To Wind, Rhûngil

Příspěvekod Dragunov » 17. březen 2011, 20:54

Jako takhle, ja stojim za lidma s kritickým pohledem. Síla konspiračních teorii je v tom, že Vám řeknou vidíte to take na tom videu? (video stojí za psí štěk, ale člověk si tak nějak domyslí) Nebo rčení typu "statik, všdec, odborník ten a ten...tvrdí že" Člověk se musí zamyslet - je to opravdu statik? Není to zaplacený atp. atd.
Podobné je to s třeba teorii o tom, že je země dutá(až se divím že to tady není) Tam člověka přehltí spoustou pro něj těžko pochopitelných dat + řeknou že tuto teori podporoval i Halley, což je sakra velký jméno a že totak nějaký polárník popsal. Jo ale Koperník taky tvrdil, že ve vesmíru jsou démoni a taktně je opomenuto těch X expedi co nic neviděli.

:!: Což ale nemění nic na tom, že 11. září pěkně smrdí...ale co je pravda a co fáma těžko říct...
Life Is But a Dream.
Dragunov
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Aktivní v kapele: Uterus

Příspěvekod Ellrohir » 18. březen 2011, 0:59

copak dutá země...ale taková nauka o věčném ledu, to je pane věc :) a hned potom je na mém soukromém žebříčku Philadelphský experiment :D

Zaplatil jsi podýmné?
Ellrohir
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Ennorath , Ashes To Wind, Rhûngil

Příspěvekod Dragunov » 18. březen 2011, 2:40

Tak Philadelphský experiment...jako ja povazuju Teslu za nej borce, co dokázal šílené věci...ty stranky jsou ale trochu jednoduché. odobně na tohle nemám názor, jako ta lod existovala, takže někde o ní být zmínky musí...nevim co se sn í oficiálně stalo. Ted uz nemám sílu an zjištování. Ale vlády vždycky zkoušeli kdo ví co.

Co se týče nauky o věčném ledu, tak o tom jsem jenom slyšel. Co se týče ale nacistické mystiky, tak existovala a koluje o tom různé množství informací. Co je a co není pravda, kdo ví. Ale blázni na to byli. Osobně jsem tak trochu nakloněn teorii, že různé letající talíře objevující se v 50tých letech jsou "zbytky Němců" (nebo pokusy amíků). Německý projekt Haunebu je docela už šílenost (zajímavě se trošku kryje s Lovecraftem :shock: :lol:)
Pravda je že Němci na konci války disponovali technikou opravdu skvostnou - dodnes se třeba neví kde skončilo myslím asi 7 ponorek. Nejsou zapsány jako zničené, ale nikdo je neodevzdal. A osmičková řada U-boatů byla "neviditelná" měla mít antiradarový(sonarový) nátěr. A po válce je udajně potkali rybáři od kterých nakupovali zásoby. Všechny měli kotvit v záhadné stanici na jižním pólu...
To,že byli první kdo vyrobil nezaměřitelný bombardér je fakt. Pak se ještě spekuluje o překonání zvukové bariéry letadlem Me262 Schwallbe, ale to je spíš technická záležitost než konspirační teorie.
Life Is But a Dream.
Dragunov
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Aktivní v kapele: Uterus

Příspěvekod Ellrohir » 18. březen 2011, 9:31

Dragunov píše:ty stranky jsou ale trochu jednoduché.

první, co jsem večer našel přes Google...existuje jich víc a mnohem víc sofistikovanějších a "erudovanějších" samozřejmě

Dragunov píše:odobně na tohle nemám názor, jako ta lod existovala, takže někde o ní být zmínky musí

samozřejmě že je o ní spousta zmínek - z těch "oficiálních" a rychle na internetu dostupných: http://www.history.navy.mil/photos/sh-u ... /de173.htm , http://www.hellenicnavy.gr/leon51_92_en.asp ... jenže "konspirátoři" ti prostě řeknou, že vláda ututlala to, co se tehdy stalo a jak se s tím budeš hádat?

Zaplatil jsi podýmné?
Ellrohir
Dominus Metallum
Dominus Metallum