ov42 píše:100 knih za rok! Jednu za tři dni a něco... To nespíš, nechodíš do práce, nechodíš na záchod, ne?
dronda píše:ov42 píše:100 knih za rok! Jednu za tři dni a něco... To nespíš, nechodíš do práce, nechodíš na záchod, ne?
Abych tedy doplnil statistiku, tak přečtené knihy měly celkem 24 853 stran, což vychází na cca 68 stran za den.
Spím, pracuji a na záchod chodím, ale také trávím cca hodinu denně ve vlaku, hodně málo sleduji seriály a filmy, o televizi nemluvě, a nejsem zrovna společenský . Na žádném koncertě jsem pár let nebyl, hospody také nevymetám, takže nějaký čas na čtení se najde.
Ale pořád objevuji zajímavé knihy a pořád vycházejí nové a nové, takže mám spíš pocit, že čtu hrozně málo
Stick píše:Ano, ve chvíli když člověk příliš nesleduje filmy/seriály, nabízí se vyplňovat volný čas knihou. Bohužel moje zájmy se rozprostírají mezi hudbu, vizuál i knihy, tudíž zvládnu dejme tomu něco pod dvacet titulů ročně, ale umím si představit že kdybych se omezil na práci a čtení doma tak tu stovku taky pokořím.
Speedmaster píše:(rozhodně to považuji za lepší způsob trávení večerů než dřepění u nesmyslných nekonečných seriálů)
Kostěj Nesmrtelný píše:"Předehry k Duně". Prakticky cokoliv, co jsem od těch dvou packalů četl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník