Hm, cekal sem same sci-fi a fantasy a taky tu je. Nerikam, ze tato literatura neni hodnotna, ale diky jejimu rozmachu me nikdy prilis nezaujala, nemam rad zemeplochu ani warhammer, ani sci-fi klasiky. Jedine co muzu z Fantasy je Tolkien a to hlavne diky jeho krasne anglictine
Ja jsem spise na klasickou poezie nebo prozu, kdyz uz neco ctu.
Moje nejoblibenejsi obdovi je urcite era Beatnicks - Ginsberg, Kerouac, Bukowski, Ferlinghetti atd. Libi se mi napady, primocarost, ale zaroven zastrenost techto del. Symbolizuje to moji neutuchajici vzpouru a touhu po originalite, kterou s temito autory sdilim
Nemohl bych ve cteni zabrednout do klise ala nekonecne se valici hora novych a novych sci-fi knizek od naprosto neznamych novych autoru, ktere jsou jako pres kopirak
A jeste jedna kniha u me zaujima docela zvlastni misto, a to je, myslete si co chcete, Harry Potter. Tyto knihy me dost bavily a precetl sem vsechny dily. A proc? Sam nevim, proste me ta atmosfera dostala natolik, ze sem musel ve cteni pokracovat. Nevim, jak to ta Rowlingova dela, asi nejaky cary nebo co