Když jsem si jel pro svoje SG tak jsem tuhle taky zkoušel, a hraje fakt parádně. Akorát horní strana při hraní vsedě rýpe pod žebra
. Ale je to AXL, což na trhu není zrovna dvakrát ceněná značka, jestli víš, co myslím. Radši bych na HaH bral něco od Epiphone (klidně i to SG co mám já), nebo Les Paul studio, ta se mi líbí. Potom samozřejmě záruka kvality Ibanez. To už jsou velmi kvalitní kytary, a dají se sehnat za přijatelné ceny. I některé levnější B.C. Rich kytary nejsou špatné, ale u nich je lepší koupit dražší... Důležité je vyvarovat se značkám: Stagg, Squier a jim podobné. Jsou to kytary "na jedno použití". Špatná kvalita, ale zato nízká cena.
Další věc kombo. Tady by bylo dobré vědět, kolik budeš ochoten investovat. Do 10ti tisíc bych doporučoval nějaké tranzistorovné, třeba Randall (pro tvrdou hudbu), nebo Fender (pro měkkou hudbu). Nad 10 už se dá sehnat celkem kvalitní lampové kombo s přijatelným výkonem. To třeba: Marshall, Vox, Randall... Marshally nad 10 už jdou, ale do deseti je to prý bída. Třeba taková řada MG je na celém internetu haněna kam se podíváš, tak na to pozor.
No snad jsem Ti to víceménně objasnil.