Kluci dopijeli to pivko,co jste tam zapomneli,asi v pul jedne jsme se presunuli na na ostruvek a cekali s Ythrenem,az mu prijede tramka...v jednu jsme byli doma
Celej Melville dneska byl na dětským dni a jakožto nasraný soused předvedl dětem svůj šermíšký um. A ten sud medoviny si zaplatíte! Na fotky nespěchejte, ale zítra snad budou na Galerce, pokud přijdu na to, jak to funguje
EDIT at 1:18 - fotky uploadnuty
Страх - это иллюзия... - Тëмный Протосский Тамплиер
Jak to tak vypada, tak galerie je vice diskriminacni nez sem cekala... aneb kdo me nema rad Jeste ze sem je stacila shlidnout u romana Dik za ne Stejme si mylism, ze by s pravama ke gelarii melo neco delat ... neco na zpusob hesla na zazadani nebo tak ...! Resp - delam neco spatne?
And then, somehow improbably and when you least expect it, the world rights itself again.
Nobody Said That Everything Comes As You're Wishing Nobody Said That Tears Won't Be Flooding Your Eyes Life Is a Coin Once Thrown That Will Never Stop Flipping Hold Your Head Up And Accept Its Both Bitter Sides
Call It Misery, Call It Curse, Ans Call It Pain It’s Your Destiny, Your Burden And Your Fate
You Have To Try, To Face It All You Have To Fight, On Your Own Side! You Need To Try, (To) Avoid To Fall You Need To Stay, The Strongest Prey!
Zdá se mi, že néé Ta moje opět povedená tam chybí, náhoda ?
Nobody Said That Everything Comes As You're Wishing Nobody Said That Tears Won't Be Flooding Your Eyes Life Is a Coin Once Thrown That Will Never Stop Flipping Hold Your Head Up And Accept Its Both Bitter Sides
Call It Misery, Call It Curse, Ans Call It Pain It’s Your Destiny, Your Burden And Your Fate
You Have To Try, To Face It All You Have To Fight, On Your Own Side! You Need To Try, (To) Avoid To Fall You Need To Stay, The Strongest Prey!
eli: no jasně, že fotil, od cca toho Vampa a toustů je drtivá většina moje