...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Kdo se bojí Endží nesmí do lesa
Angel.of.mine « úte 31. bře 2009 19:30:15 » jasné já sem zrovna v tu chvíli opravdu nechtěla nic jiného než k dannymu do náruče Yumi, 22:31 Danny, můj úžasný Danny... Bože, zachovej mi zdraví a mým manželkám schopnost pracovat
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Angel.of.mine « úte 31. bře 2009 19:30:15 » jasné já sem zrovna v tu chvíli opravdu nechtěla nic jiného než k dannymu do náruče Yumi, 22:31 Danny, můj úžasný Danny... Bože, zachovej mi zdraví a mým manželkám schopnost pracovat
BM, kontaktuj Yth, Endží vypadla z kola a Alenka...jako vždy...
Skrytý obsah
za ucast som dal "mozno" a hlasoval som za pater... v praxi to znamena nieco v zmysle ze nepotrebujem, aby mi niekto cely vecer dymil do xichtu, takze bud pater alebo nic...
Chjo, jak rád bych přijel a zase poznal někoho dalšího.... To jsou ty "zlatý studentský léta" kdy se jenom chlastá.... zasr*** škola a zasr*** státnice
I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams. -- W. B. Yeats
jééé tolik lidí přijde To bude dárečků (kdo nedonese od toho si to vyberu v naturáliích - teda kromě Mela )
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah
Ganja makes me feel so nice gives me the balance I need in my life I said its the herbs, its the brainfood & education against babylon and their dangerous medication
shes back in me life i cant wait no longer full year we nah smoke so the I feel stronger man a ganja soldier, weed song composer singing song against the feds and police all over them fly in helicopter, move in bulldozer mr law enforcer your systems torture out of babylon we come fi make a departure take a bus, me take a plane, me take a ganja charter