To zas byla akce

UG jak cyp, ale fajné to bylo, jen teda játra dostaly zabrat, aneb když se zapíjí svoboda a narozky na takové akci, tak to vždycky stojí za to. A teď něco málo ke kapelám:
Z.S.D. kvůli nemoci nedojeli, a tak akci začali Cynixis, což bylo teda vlastně dost hrozné. Nějaká vlastní tvorba plus covery od kde koho, namátkou Agnostic Front, Motorhead, HNF

Prostě takové to punkové HC, které kluci hrajou od srdce, ale hudební svět svým počínáním neobohatí. Ale za cover HNF mají u mě plus.
Další v pořadí LH-7 už měli před pódiem i nějaké fans, ale moc jsem to nevnímal, nezaujalo mě to, chlast, vodárna a pokec byl lepší volba. A tahle kapela mi asi utkví v paměti jen díky svému logu, tam by to SS neviděl snad jen slepý, celkem funny provokace
Adversa Nocte, kapela okolo hlavního pořadatele této akce, hudebně to moc hodnotit nejde, protože jejich vystoupení se vlastně zvrhlo v onu oslavu rozlučky se svobodou, rum tekl proudem a bylo to takové hezky veselé. Až se kluci víc sehrajou, třeba o nich ještě uslyšíme...
A na scénu přichází Lagerstein a musím uznat, že to byla pecka. Nejen, že tihle Australani jsou strašně fajn týpci, kteří tam s náma popíjeli, kouřili voďára a kecali, jim to skvěle funguje i na pódiu. A když to třeba srovnám s prvním vystoupením Alestorm, které jsem viděl (ano ta trága na MOR), tak tohle bylo prostě lepší. Škoda jen menší návštěvnosti, ono u těchto tancovaček je nejlepší když je pořádný kotel, což se tady nekonalo, ale i tak to byla slušná pogovačka a wall of death s asi deseti lidma taky fajn

A vrchol? Pro mě to nejlepší nastalo, když pánové nechali své klasické nástroje na pódiu, chopili se akustiky, nějakých bong a zpěvák si šel hezky v sedě zapjet mezi nás, fakt dobrý, jak u táboráku, jen bez táboráku

Pro představu to vypadalo asi takhle jen těch lidí tam bylo o dost míň.
Jinak nechyběl ani pivní bong, který absolvovali všichni přítomní na pódiu a na přídavek se taky dostalo. Fakt fajné
Barbaři to měli po pirátech docela těžké, ale trocha hulení na pódiu ve spojení s jejich funny barbařím folk punkem a do toho hostovačky kluků z Lagerstein (ono zase barbaři hojně hostovali i jm) a já jsem se zase parádně bavil. Kdo se nebavil byl zvukař, který asi punkové akce běžně nedělá a v kterém to hodně vřelo. No nelíbilo se mu pogo blízko mikráků a dorazil to týpek, co omylem shodil aparaturu (to kupodivu nebylo při pogu). To zvukař už nedal a se slovy, že se na to může vysrat si začal balit svůj vercajk a akci tím vlastně ukončil. Takže na poslední kapelu se ani nedostalo

Prostě zvukař s celou jeho aparaturou úplně na hovno.
Po nějakém čase už nám ani nalívat nechtěli, tak jsme to taky zabalili a udělali si vlastní akci v bytě pořadatele. Aneb 7 ožralých lidí v malé garzonce

Prostě funny akce... Takže díky a za rok třeba zase