od shiperka » 21. srpen 2017, 0:09
...ten line-up byl až příliš dobrý. Fakt je, že když Slováci přidali 4.den, začalo to být divné. Jak to dopadlo, víme. Měla jsem den na to pokorně vzít za vděk Rock Heart, především sehnat lístky na vyprodaný fest. Podařilo se a byl to nářez. Super zvuk a svažitý terén parku se spoustou místa na sezení by mohli závidět ve Vizovicích, tady zase drhla hygiena, a to velmi. Ještě že pršelo jen v sobotu dopoledne, jinak nevím. Pořadatelé nemuseli slibovat oddělené sprchy, hlídaný kemp a přehledné značení, když z toho nebylo ani jedno. Ne že by dámy dělaly vědu z toho, když se jim při vstupu do sprch naskytl přehled pánských zadků a pod., horší bylo, že od třetí kóje dál se na podlaze hned první den vytvořilo celkem hluboké jezírko. Postupně přibývalo vody a v ní utopené hadry (snad slipy? raději jsem nezkoumala), obaly od šamponů a kdo ví co ještě. Kdeže jsou krásné čisté sprchy s teplou vodou na MOM blahé paměti. Těch stesků na foru organizátorů je tolik, že se snad poučí, vše ale přebila bezvadná atmosféra a vystoupení kapel. Skvělí byli Eagleheart a Salamandra, má milá Sonata Arctica i famózní Attila z Powervolf. No a pochopitelně Mister Lordi se svým "k***a (jsem sprosťák), to je horko"!