Tak já přihodím naopak trochu kritiky. Jeho zpěv se mi nelíbí.... přijde mi ... jak to napsat..zženštilý a vzhledem mi připomíná slizkého hada ( i když hadi slizcí nejsou on je ).
Metal in heart ! In soul ! In mind !!!
Hněv pomine, nenávist v srdci zůstane. Člověk musí často líbat ruce, které by nejraději uťal. (Dánská přísloví)
Mně se teda jeho dřívější výkony dost líbily, bylo to poslouchatelný a i dost originální narozdíl od jiných pěvců, ovšem dnes už z nich leze buď to, co leze z každého hrdla, a nebo nějaký prdlý přiškrcený pištění.
Je velmi zajímavé že dokáže takto zajímavě zpívat Zvládá growly, i abnormální ječáky..a má můj respekt..co se týče jeho účesu...vyhovovaly mě ty vlasy co měl v tom filmu cradle of fear.K samotnému filmu můžu dodat jen to, že je vrcholně nechutný a zvrácený ale i tak se mi líbil.(Asi jsem na tyto prasečiny vysazenej nebo co).Album Thornography mě opravdu nebere, ale Godspeed mě trošku zlepšil chut(opravdu trošku).No jenom doufám že se brzo pan Filth i se svou skupinou a hlavně panem bubeníkem(Brňákem) Marthusem ukáží i v ČR
Mne se jeho zpěv líbí(pravda starší alba jsou lepší ale i tak)V pravdě jsem na jeho muzice vlastně začínal. Ohledně jeho vizáže: Mně se zdá v pohodě, až na ty piercingy to fakt ne. Vlasy normal rovny byli taky nejlepší. A vkus na obrazy ma dobrej... A ehm v tech datech je hezkej překlep...Dani opravdu neměří 5' 33'' V rozhovoru pro Spark o sobě tvrdil že byl průměrným žákem a že ho víc zajímaly holky(čímž asi myslel střední)
Mně se Daniho hlas líbí,sice v začátcích to bylo lepší,ted se mi zdá,že už to není ono.. Podle mě mu nejvíc slušely dlouhé vlasy,aj dredy...ale pořád vypadá hezky:-) já už se nekdy nechápu,co mně se líbí za muže:-)samí potetovaní,dlouhovlasí,dredatí,věk 30-45