Ronnie James Dio

Sekce pro hudební umělce z metalové a rockové scény

Re: Ronnie James Dio

Příspěvekod highlander » 7. duben 2011, 0:02

Je dobře, že tento malý muž s velkým hlasem tu má své vlákno. Plně si to zaslouží, vyrůstal jsem na něm, je to ikona metalu :palec: . Škoda, že už neni mezi námi :-( . Ještě, že jsem stihl koncert Heaven And Hell v Práglu a mohl mistra slyšet naživo.
IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS, LUCIFERI EXCELSI !
Ave Voluptatis Carnis !
Metal will newer die - Ronnie James Dio
Lidstvo je nepoučitelné a slepé (Paul Ledney - Profanatica) a v České kotlině to platí dvojnásob (highlander).
highlander
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 56

Příspěvekod Garion » 7. duben 2011, 10:15

Jeho Sabbathy mam nejraději. Hlavně Heaven and Hell. Taky jsem měl rád jeho Holy Diver. Ten mě provázel v mých začátcích metalu ;) Dál už jsem ho nesledoval, bylo to na mě moc měkký :lol: Plně jsem ho však docenil až po třicítce. Škoda ho.
Aktuální Garionův playlist na LAST.FM
Garion
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 52
Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Semtex j.h., Čekišó, M.H.S.

Příspěvekod Dag » 6. duben 2014, 22:23

Právě sem někde v půlce poslechu Ronnie James Dio - This is your life, tribute alba od kapel jako Metallica, Anthrax, Killswitch Engage, Scorpions, Tenacious D, Coreyho Taylora, Roba Halforda, Doro atp. a musím říct, že je to nádhera. Všichni odvedli dobrou práci na albu a Metallica tímhle ztratila svůj vroubek na chybějící studiovce. Krásná pocta, fakt že jo :-) Tohoto malého muže sem v den jeho smrti dokonce oplakal, protože to byl velký mistr! :palec:
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo mašinu má a nelítá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.

Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam jednou škrtneš sirkou a letíš do nebes.

Pneumatiky jsou jako kalhotky. Když se dostanete na látku, díra není daleko.

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 29

Předchozí

Zpět na Metaloví a rockoví umělci