Máš pravdu, prakticky hotové je od roku 2008, tohle video to jenom dokazuje - http://www.youtube.com/watch?v=2tgMhtyGs4M Jestli si dobře pamatuji, tak se Christoph nemohl domluvit s žádným labelem. Původně to mělo vyjít někde v Rusku, nakonec to tedy klaplo u Aphelion Productions.
Hmm, hledat video z tohoto DVD mě nenapadlo. Parádní. Docela si to umím představit, že se na to i koukám a zapojím místo představivosti další smysl - zrak. Ale při poslechu týhle a podobný muziky radši koukám tím vnitřním okem Hmm, už jsem si dlouho nekoupil hudební DVD, možná mě tohle přesvědčí k ůtratě.
Stojí demáč Stürme der letzten Stille na kazetě za nákup? Je to dostatečnej kvlt?
I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams. -- W. B. Yeats
kvlt je to nepochybně...jenom ještě aby se ti to líbilo
Pán ti dal oheň, meč a bagr!
On se pro vás nechal přibít na komín On se za vás vláčel bahnem náleven To on za vás jedl blafy U Koně Mezi pražci měnil vodu v kolomaz Cihly nikdy nepřestaly pět o jeho slávě
Tak tisícikusová limitka doslova za pár šušní, to se mi to snad ani líbit nemusí
I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams. -- W. B. Yeats
tak jsem si to ze zvědavosti poslechl a nepřijde mi to sice nijak extra, ale v mezích kvality tvorby Vinterriket to je zaujal mě celkem song "Zauber der Nacht"...
Pán ti dal oheň, meč a bagr!
On se pro vás nechal přibít na komín On se za vás vláčel bahnem náleven To on za vás jedl blafy U Koně Mezi pražci měnil vodu v kolomaz Cihly nikdy nepřestaly pět o jeho slávě
Ježura: To jsou jeho začátky, komu je ta atmosféra sympatická, tak to miluje bez ohledu na hudební schopnosti. Začátky jsou vždycky těžký a myslím, že Vinterriket se s tím popral velmi dobře a díky tomu dělá dneska perfektní a kvalitní hudbu.
A myslím, že tahle skladba ze zmiňovaného dema ani není tolik špatná po hudební stránce, často tam jsou zajímavý momenty.
To co dělá dneska je zase úplně někde jinde a pro mě osobně je to nejlepší hudba, co můžu poslouchat. Nové album naprosto doporučuji a těším se na další počin.
Koukám, že byla přidána barva. Kouzlo to ovšem má pořád neskutečný. Dočetl jsem se, že nové album bylo vydáno jen v 250 kopiích, ručně očíslovaných a stojí 35 éček. A je vydáno jako kniha A5 se 124 stranami. Tady už asi neodolám, poud už není vyprodané... Ty ho už máš?
Tohle album je komplet inspirované Islandem a všechny názvy skladeb i celého alba jsou původem nějaká místa na Islandu Ano, stojí 35 éček, vyprodané určitě není a jentak nebude. Já ho mám, ale zdarma
Zdarma, ale ne jako cd s knihou Neboj Mám svůj vážený zdroj Netuším, co tam přesně je, ale předpokládám, že hlavně fotky a k tomu nějaký texty, buď v němčině nebo islandštině V tomhle stylu jsou od něj i všechny knihy, nějakej román nečekej
A i já mám svůj vážený a úžasný zdroj,takže ho mám taky A je to skvělý,jako všechno co zplodil....akorát existuje jedna skladba,kterou pravidelně přeskakuju,protože to se vážně nedá poslouchat, ani z úcty k Christophovi
Tak hudba a atmosféra je v pořádku...vlastně ani neříkám,že se mi nelíbí,jen je to strašně falešně a já to prostě nedokážu poslouchat Ale jedna jediná věc z toho moře nádhery,to je jako nic