Grafici opět skvěle zapracovali, to se musí nechat... opravdu pvedená prácička... Jen by to chtělo nějhak udělat aby se mi v pravidelných intervalech střídaly ty pozadí sami, protože se mi líbí všecky... zatím mám Fire, ale myslím, že jej zachvilku zase budu měnit... Nevíte někdo jak to udělat aby se to měnilo samo?:-D
fire/frost/eko.... no pro nás wowkaře spíš blood/frost/unholy ale jinak parádní a povedené na netbooku mám rozlišení 1024x600 takže tam to moc nevidím ale na stolním už to je
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli by nebylo možné to udělat na podpis o velikosti 600x200 px? že bych si to hodil do podpisu na jiných forech
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah
Ganja makes me feel so nice gives me the balance I need in my life I said its the herbs, its the brainfood & education against babylon and their dangerous medication
shes back in me life i cant wait no longer full year we nah smoke so the I feel stronger man a ganja soldier, weed song composer singing song against the feds and police all over them fly in helicopter, move in bulldozer mr law enforcer your systems torture out of babylon we come fi make a departure take a bus, me take a plane, me take a ganja charter
Tady jsou bannery a userbary které si můžeš dát do podpisu.
Knihy jsou vědění. Ve vědění je síla. Síla je energie. Energie je hmota. A hmota zakřivuje prostor. Takový balík knih, to je taková menší černá díra. Kdo se do ní ponoří, je ztracen navěky.
ale o tom vím, ale to je malé 468x60 je prcek To chce megalomansky 600x200 ať to má sakra grády když už tak už
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah
Ganja makes me feel so nice gives me the balance I need in my life I said its the herbs, its the brainfood & education against babylon and their dangerous medication
shes back in me life i cant wait no longer full year we nah smoke so the I feel stronger man a ganja soldier, weed song composer singing song against the feds and police all over them fly in helicopter, move in bulldozer mr law enforcer your systems torture out of babylon we come fi make a departure take a bus, me take a plane, me take a ganja charter
Ještě mě tak napadlo, jestli tam musí být opravdu ty linky dole napravo... já bych si to mohl smazat v PS, ale nechce se mi šahat do práce někoho jiného... Chápu, že to má být jako reklama, ale myslím, že člověk, který to má na ploše zná linky jako mantru
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah
Jednoduchý a přitom nádherný, tohle je fakt povedený a myslím že přišel čas vyměnit starou tapetu Nokturnal Mortum- Lunar poetry za Eko verzi téhle krásné reklamy
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God. As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin Žerte hovna, milióny much se nemůžou mýlit
Eschaton: na tvůj (z mého pohledu) otřesný poměr stran 16:9 u obrazovny noťasu můžeš použít to pozadí na extraširokoúhlé monitory, jo je tam jenom to největší rozlišení ale neva se ti nějak zmenší, hlavě že poměr stran bude sedět. jaké linky? myslíš nápisy metal fórum, www.metallum.cz ?
jinak díky.
Waiting, watching my life, I'm wasting my time, I'm losing grip from life Going back to my dreamspace leaving it all behind
ne, dobrý, na netbooku má stejně pozadí, kde se mi promítají záběry z družice a obnovuje se mi to každou minutu, takže mám poměrně čerstvé zprávy o tom co se na nás řítí
Jj jde mi o ty nápisy metal forum www.metallum.cz... Mě to tam moc nesedí, myslím, že skrytý význam v logotypu OM je dostatečně dobrý a nápis kazí celkovou atmosféru
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah
Okey takovéto povolení mi stačí šířit nebudu, jestli to někdo chce ať si to najde nejsem informační banka abych lidem poskytoval věci
škaredáplešatějícíopice
mvltikvltihumanism
Skrytý obsah