Hooya píše:Co říkáte na akustický koncert - "Unplugged"? V mých uších se jedná o velmi kvalitní a příjemnou záležitlost. Taková "Blind" zní přímo sexy. Celkově je to skvělý deska. I "Untitled" je dle mě dobrá deska, taková "Evolution", "Hold On" a mnoho dalších zní velice dobře. Jsem rád, že se KoRn příliš neohlížejí za svou minulostí a jdou si vlastní cestou (i přes rozčarování mnohých "fanoušků", dobře jim tak! ). Krom "See You Other Side" a "Life is Peachy" jsem slyšel všechny desky a za nejlepší považuji "Untouchables". A to jsem je donedávna nemohl slyšet....
Oskar999 píše:KORN 9.6.2009 20:00 (Út),TESLA Arena (HC Sparta)
Stání - 790Kc, Sezení - 890Kc, Stání u pódia - 1090Kc, VIP - 1790Kc
Hooya píše:corpsegrinder: "Follow the Leader" mi nějak moc nesedla, dost monotonní deska, řekl bych. Jinak "UNplugged" určitě sežeň, možná ti moc neřekne, ale mě se líbí opravdu hodně. Možná je to tím, že v KoRn nehledám brutalitku, ale příjemný odvaz. A taky je to možná tím, že nejsem nějak oddaný fanus, spíš obyčejný posluchač, který si za poslední rok oblíbil pár jejich desek, takže to neberu jako nějakou zradu, jako nějací "trve fanoušci".
Humr píše:KoЯn...Supr banda.Mám radši jejich starší tvorbu ale některý nový písničky taky nejsou špatný.
Nargathron píše:...ale jen tak mimochodem..nikdy jsem neviděl že by se někdo takhle 'sral' s novým albem...to ohlásili už v létě 2009 a pořád nic. To mě přijde trochu divný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník