Labely a distribúcia

Máte nějaký návrh na fórum? Sem s ním

Moderátor: Moderátoři

Labely a distribúcia

Příspěvekod Algis » 27. září 2010, 21:48

Chcel by som sa opýtať či by ste nespravili sekciu s Labelmi a distribúciou kde by ludia pridávali info tak isto ako o kapelách, kde si môžete zohnať a zakúpiť veci od kapiel.
Algis
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Re: Labely a distribúcia

Příspěvekod Helios » 2. říjen 2010, 15:32

Tohle mi přijde jako docela zajímavý nápad. Nějaké odkazy je už nyní možno najít zde, samostatná sekce by ale byla určitě lepší.
Human stupidity has no limitation.
Helios
Arch Articulus
Arch Articulus

Pohlaví: Muž Muž
Aktivní v kapele: Bequest

Příspěvekod Algis » 2. říjen 2010, 16:56

Ako si môžeš všimnúť tak to asi nikoho nezaujíma. Dnes už nieje v móde kúpiť si CD, MC alebo Vinyl.
Algis
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Helios » 2. říjen 2010, 17:08

Dej tomu ještě nějakej čas. Až sem zavítá náš Admin, určitě se k tvému návrhu vyjádří. Něco mi říká, že tu je reálná šance, aby se na OM ujal. ;)
Human stupidity has no limitation.
Helios
Arch Articulus
Arch Articulus

Aktivní v kapele: Bequest

Příspěvekod Algis » 2. říjen 2010, 23:01

Dnes sa predsa hudba sťahuje a počúva a kvalita sa hodnotí podľa vypočutia mp3 fomrátu ;)
Algis
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Garion » 3. říjen 2010, 9:39

Dath: ano, více se stahuje než kupuje, v tom máš pravdu. Přesto já sám i řada mých známých si muziku a věci kolem hudby kupuje. Pro mě ale tohle téma není zrovna to, co potřebuju. Já i kamarádi si vlastně kupujeme muziku víceméně na koncertech a festivalech. Přes eshop vyjímečně a to vlastně tak, že pokud chceme CD/merch od určité kapely, tak jdeme přímo na jejich stránky, kde ten shop je buď přímo nebo v odkazu na svýho vydavatele. Takže linky na labely nepotřebuju.
Aktuální Garionův playlist na LAST.FM
Garion
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 53
Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Semtex j.h., Čekišó, M.H.S.

Příspěvekod Hestia » 3. říjen 2010, 9:45

Tak já myslím,že nápad je to dobrý. Pokud by to bylo hezky pohromadě,tak by si člověk vybral to pravé ořechové a bylo by to pro lenochy(jako jsem třeba já) ideální. :palec:
Hestia
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Žena Žena

Příspěvekod Garion » 3. říjen 2010, 9:54

No já to myslel hlavně tak, že pokud si chceš něco koupit, tak se to většinou bude týkat nějaké konkrétní kapely. A to vždycky seženeš na stránkách té kapely. Ale máš pravdu, že je řada labelů, který nebízejí kdeco, i desky který sami nevydávají a můžeš to sehnat za dobrý ceny. Občas sám takhle navštěvuju stránky Naga-productions.com, kde má Einsk zajímavý věci, který kdybych chtěl, tak bych je musel objednávat ze zahraničí.
Aktuální Garionův playlist na LAST.FM
Garion
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 53
Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Semtex j.h., Čekišó, M.H.S.

Příspěvekod sheVcza » 3. říjen 2010, 17:00

Dathremar píše:Ako si môžeš všimnúť tak to asi nikoho nezaujíma. Dnes už nieje v móde kúpiť si CD, MC alebo Vinyl.

Od podání návrhu většinou chvíli čekám, zda se k tomu vyjádří víc lidí.. Podle ohlasů se pak rozhoduju, takže to prskání že to nikoho nezajímá si prosím schovej.
Nápad to špatný není, ale nevím, jestli by se to tady uživilo. Volil bych možná radši jenom téma - alespoň do začátku. Kdyby se ukázalo, že se to chytá, mohla by se udělat i celá sekce. Zatím si to ale nějak nedokážu představit v praxi.
sheVcza
Administrátor
Administrátor

Věk: 37
Blog: Zobrazit blog (6)
Aktivní v kapele: Vyzj

Příspěvekod Вранакрик » 3. říjen 2010, 19:18

Dathe ber v potaz , ze toto neni BF cili zadne undergroundove forum, tudiz by tu bylo jen par lidi , ktere to zajima ... tak si myslim , ze by to tu nemelo cenu, koneckoncu uz si to tu napsal vyse...
Вранакрик
Arch Articulus
Arch Articulus

Příspěvekod Ježura » 3. listopad 2010, 13:10

Myslím, že tohle téma může psloužit k řešení toho, co se začalo diskutovat v topicu "Hudba u vás doma". Jde o zavedení topicu pro upozorňování na dobré nabídky originálních CD a spolu s tím taky labelů a distribucí, přes které se dá nakupovat.

Dathremar píše:žeby som už dávnejšie vytváral témy labelov kde sa dá dobre nakupovať??

Ježura píše:Nejde jenom o labely. Je spousta malej kamennejch i elektronickejch obchodů, o který třeba spousta lidí vůbec neví. Takže buď udělat novej topic jenom pro ně a nebo to sloučit s labelama. Klidně se toho ujmu, ale chci znát názor modů na to, která varianta by byla rozumnější.

Dathremar píše:Však sa pozri a uvidíš: viewtopic.php?f=11&t=4204&p=85266#p85266

viewtopic.php?f=11&t=4116&p=85260#p85260

To sú malé labelý distrá a obchodíky, ktoré majú fakt vpohode ceny.

Ježura píše:Hm, jasně. Akorát mi přijde, že se topic o jednom konkrétním labelu nenaplní - spíš to zůstane u úvodního postu, protože si nedovedu představit, o čem se dá v takovým topicu diskutovat. Možná by bylo lepší, kdyby se udělal jeden topic, kde by byl v každým postu popis labelu/distribuce/shopu s nějakou základní zajímavou nabídkou (plus mínus tak, jak to děláš ty) a pak druhej, kam by se házely odkazy a tipy na všemožný akce, slevy, dobrý koupě a šance sehnat něco obtížně sehnatelnýho.

Můj návrh je v poslední citaci, takže se k tomu zkuste vyjádřit. Ještě bych dodal, že pro tyhle dva topicy by možná neškodilo vytvořit vlastní sekci, protože v "Metal módě" to docela bije do očí...

// Edit:

Dathremar píše:Tak podla mna téma pre label či obchod sa hodí, pretože tam vždy môžeš k dannému labelu hodiť novinky poprípade nejaký novýá objav či zlavu a nemusíš to hladať cez kadečo, v téme máš popis labelu, kontakt, link, popis.

Nic bych proti tomu neměl, kdyby akcí a nabídek hodnejch upozornění bylo hodně, ale obávám se, že tomu tak není. Proto ten jeden topic s labelama, za kterýho si lidi udělaj obrázek o konkrétních labelech/distrech/shopech a jejich podmínkách a případný akce a nabídky by se psaly do druhýho topicu extra pro tohle. Skutečně by to ale chtělo názory od dalších lidí, protože my dva se na tom asi neshodnem :D

EDIT: Nějak to zpaadlo, tak by mě zajímalo, jak se na to tvářej modi a zbytek fóra. Zkuste se prosím projevit na tohle, podle mě ne úplně marný téma

Naposledy oživil Ježura v 3. listopad 2010, 13:10
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-- W. B. Yeats
Ježura
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

Věk: 34

Zpět na Návrhy a nápady