Koukala jsem na některé topicy, které se vyjadřují ke koncertům, které se v nejbližší době budou konat. Resp. upoutávají na ně.
Myslím, že by tyto měly mít nějakou tu "štábní kulturu". Jde o to, že pořadatelé, se kterými pak následně spolupracujeme (soutěže, akreditace atd.) se na ty topicy dívají a na základě toho pak s námi spolupracují. Tudíž pokud to vypadá jako například příspěvek ke koncertu Riverside, který se má konat za tři dny....Myslím, že je nedostačující. Mělo by to vypadat obdobně jako upoutávka na koncert Theatres des vampires. Minimálně.
Nechci tu kritizovat konkrétní lidi, jde mi spíš o to, že poněkud pociťuji rozšiřující se vliv fora ( nevím, jak vy, ale já ano. Obzvláště tady v Praze, kde už to má v podvědomí celkem dost lidí) a tudíž si myslím, že musíme zvyšovat úroveň, pokud to chceme "někam dotáhnout". Například já spolupracuji s Metalgate, Nemesis, a pár soukromníky, kteří samozřejmě chtějí na oplátku pořádnou reklamu pro jejich akci, aby se účastnilo co nejvíc lidí, což je pochopitelné. Upřímně řečeno stalo se mi taky, že mě jedne pořadatel poslal do pr.... protože po tom, co jsem ho kontaktovala na email, se podíval na stránky, zda tu je vůbec něco a jak to vypadá..Nebylo tu nic. zde uznávám i svou chybu, že jsem si toho nevšimla a nedoplnila, ale chci to uvést jako příklad.
No..tak snad jsem to popsala dost dobře, co mám na mysli.A jsem zvědavá na vaše názory.