SUK píše:Uprimne - humus. Je to jenom muj nazor, ale uz jen chat kterej je 2x tak vetsi, to je prisernost. Doufam, ze pujde nastavit zpatky tamten puvodni, jinak se zcvoknu
sheVcza píše:Tak napiš co se ti nezdá, co bys udělal jinak a není problém to poladit. Jak sem psal v prvním příspěvku, design není konečný.
Chat rozhodně nebyl 2x větší. Každopádně jsem jo zmenšil (zbytečný datum byl odstraněn a zůstal jen čas za nickem, tím se zmenšily nejen políčka jednotlivých příspěvků ale i celá výška chatu (o 50px).
SUK píše:prvni vec, co mi vadi je to zrcadlo. co bylo napravo, to je ted nalevo. To se mi nejako nepaci (celkove jsem zvyklej mit avatary a veskery info vpravo - jsem linej koukat nejdriv doprava kdo to psal a pak zpatky doleva zacit cist. Proste tohle patri doleva...
SUK píše:Ten chat - na co tam je ten border ci co to je? Kazdej prispevek v chatu je strasne roztahlej (na vysku), vyhovovalo mi to bez oddelovacu
SUK píše:Dal me uplne neskutecne se*e ty svetly okraje temer vseho, nereknu ti proc, ale proste se mi nelibej - krom toho, kvuli nim se tak trosku ztraci to menu (index, seznam kapel, galerie..... )
SUK píše:Potom, jak jsou "General", "Orbis Metallum diskuse" a podobne (na indexu), "nadsekce" - to pozadi mi tam hrozne nesedi...
SUK píše:Dale u postu - zobrazovat titulek je fajn, jenze stejne je v 99% bud prazdnej nebo Re: puvodnititulek
SUK píše:Jo a jeste, to uz se toho netyka - nemam rad hratky-si na XHTML (xhtml doctype a text/html v http)...
SUK píše:...a docetl jsem se v chatu o novym hostingu - to by byla parada, budou se dit zase nejaky prispevky? Protoze tenhle hosting je fakt zrudnost (banan no...)
SUK píše:dalsi vec - tabindexy u tech tlacitek dole: jak muze bejt Nahled pred Odeslat? Grr!
sheVcza píše:Toto je nějaké zmatené. Ale chápu to tak, že se ti nelíbí avataři vpravo. Toto je z celého nového vzhledu asi nejnáročnějsí věc na zvyknutí (pokud teda někdo aktivně nenavštěvuje jiné fóra, které mají taktéž vzhled založený na novnějším phpBB3 stylu (prosilver)), ale jde jen o zvyk. Nakonec zjistíš, že je to opravdu uživatelsky příjemnější. Pokud se nechceš dívat doprava kdo příspěvek píše (což je v podstatě nesmysl, kdyby byly vpravo příspěvky stejně se musíš dívat doleva a doprava při čtení), tak nick je hned vlevo pod nadpisem příspěvku.
Takovy ty zluty Nejak se mi to nelibi, prijde mi to az zbytecne svetly...sheVcza píše:Myslíš jen kraje kolem celého fóra, nebo i form, textarea apod? Není problém ztmavit.
To ja nevim Tohle bude spis asi jen zalezitost zvykusheVcza píše:A jaké by tam podle tebe sedělo? Zkoušeli jsme tam cpát všelijaké, čistě černé bylo moc tmavé, proto je tam tato skoro černá.
Aha, uz to chapu. Ono na jinejch forech (napriklad zde to je hodne malym fontem a jako link na prispevek pouzivam ten malej ctverecek. Tudiz se mi nelibi, ze ten titulek je tak velkejsheVcza píše:SUK píše:Dale u postu - zobrazovat titulek je fajn, jenze stejne je v 99% bud prazdnej nebo Re: puvodnititulek
Prázdný nebude nikdy, s prázdným titulkem by ti fórum nedovolil odeslat příspěvek. Mimo jiné to slouží taky jako přímý odkaz na příspěvek.
Tohle predpokladam neni tvoje prace. Ale jde mi jen o to, ze v HTTP hlavicce se posila ze to je text/html a v doctype je potom doctype XHTML strict - pritom XHTML ma bejt xml dokument a stejne tak se parsovat, tudiz se to musi posilat s jinym contet-type. Ale jak rikam, tohle je spis interni zalezitost phpBB nez tvojesheVcza píše:SUK píše:Jo a jeste, to uz se toho netyka - nemam rad hratky-si na XHTML (xhtml doctype a text/html v http)...
Nějak nechápu, co tím chceš říct.
Tu prvni cast, koncici "bug v phpBB, tak" bych smazal Prejit rovnou, jen tak mimochodem - ja kdyz prijdu na forum, tak si dam svoje prispevky a koukam, kde jsou novy odpovedi. A obcas mi misto tematu vlitne na nejakou adresu bananu se 404...sheVcza píše:Uvažuju o tom. Pokud banán nehodlá řešit tyto problémy, a nadále chyby a zpomalení fóra svádět na bug v phpBB, tak určitě přejdeme jinam. Dobrovolné příspěvky budou určitě možné.
Jelikoz nahled (predevsim u kratkejch prispevku) nepouzivam, dost me vadi, kdyz nejdriv omylem pouziju nahled (a vzlhedem k obcasny "rychlosti" tohodle fora na bananu cekam klidne i minutu) a pak az musim odeslatsheVcza píše:Napíšeš příspěvek, dáš si náhled - přehodnotíš a dáš odeslat. Je to ve správném pořadí. Pokud příspěvek nepřehodnocuješ náhled přeskočíš a dáš hned odeslat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník