danny1691 píše:oops, to budeme muset zprznit mnoho neviňátek, než dáme do kupy 17k
Chytrex píše:danny1691 píše:oops, to budeme muset zprznit mnoho neviňátek, než dáme do kupy 17k
No tak a) nemusíme mít nový server.. šel by asi sehnat použitý, resp z nějaké firmy/knihovny vyřazený.. A pořád by měl IMO víc výkonu než stávající VPS..
A jinak jo.. Ale zas 17k není kdo ví jak šílená suma.. jen tady není dost vysoká koncentrace výdělečně činných..
Chytrex píše:Cody: Můžeš mi napsat v čem je risk u toho vpsfree? To že mají jiný přístup k věci myslím na škodu není.. Rozhodně bych neviděl problem ani v openvz a to že před rokem přiznali 2 chyby je z mého pohledu plus.. (nesnáším zametání pod koberec). A ad "ale co když nefunguje?" to že to je obchodní sdružení o ničem nevypovídá.. Mohou být víc profesionální než nějaká firma, ale nemusí..
Ad housing: Nový věžový del v úplném základu vyjde na 17k bez DPH.. link je někde v threadu ode mě. a cena housingu bude (info dle SUKa) asi tak nastejno jak ten 512MB tarif od klenotu.. (neověřeno, právě sem se probral a neci si kazit oběd googlením)
EDIT: Cody projdi si na tom abclinuxu reakce.. Nejsou tam žádné stížnosti, jedou už nějaký ten pátek a ani na výkon nikdo nebrblal.
tom-a-spol-sro píše:Hele, kolegové (a kamarádi ) z práce rozjíždí svůj vlastní web/server hosting. Mám se jich zeptat jestli by šel zařídit hosting s nějakou protekční cenou?
Jespe píše:Můžu se tedy zeptat, jak se touhle dobou celá věc má.?. Neustále slyším jen zkuhrání uživatelů, hledání problémů a východisek zasvěcených programátorů a to, že admin nemá čas. V jaké fázi se teď celá problematika má a kdo rozhodne (popř. už rozhodl) o výsledném kroku. Funguje tu nějaká závazná komunikace mezi adminem a programátory? Bude se s fórem v nejbližší době ještě něco dělat?
Majk píše:A co takhle vrátit kalendář akcí na hlavní stránku fóra?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník