Každého milovníka death metalu, který četl červnový Spark, jistě nenechala chladným recenze kapely Hail of Bullets. Holandská kapela, která se zformovala v roce 2008.
Death metal se zabývá vojenskou tématikou, což napovídá i samotný obal. To hlavní se ovšem skrývá uvnitř. Stačí se podívat na sestavu a už mi buší srdce nedočkavostí z poslechu debutu Of Frost And War. Martin van Drunen za mikrofonem je pro mě jako vždy neuvěřitelný a znovu slyším staré Pestilence. Dále jsou tam všem death metalistům známé persóny z kapel jako Thanatos, Gorefest. Jak už bylo psáno ve Sparku, hudebně jede kapela v deathu raných Pestilence, Asphyx, Gorefest, Death nebo Bolt Thrower. Čili kapely, které já miluju. Po pár posleších konstatuju, že to je pecka jako hrom, kytary hladí stejně jako van Drunenův skvostný vokál a vše se nese ve střednětempé rytmice. Málem bych zapomněl, o mastering a mix se staral Dan Swano (Edge of Sanity).
SESTAVA:
MARTIN VAN DRUNEN-vocals (Pestilence, Comecon, Bolt Thrower, Death By Dawn, Asphyx)
PAUL BAAYENS-guitars (Asphyx, Thanatos)
STEPHAN GEBÉDI -guitars (Thanatos)
THEO VAN EEKELEN -bass (Houwitser)
ED WARBY-drums (Gorefest)
DISKOGRAFIE:
Of Frost And War (2008)
Warsaw Rising EP (2009)
On Divine Winds (2010)
III: The Rommel Chronicles (2013)
ODKAZY:
Offcial web
MySpace