Vousy

Všebecné diskuse o metalu

Moderátor: Moderátoři

Vousy

Příspěvekod Dragunov » 14. listopad 2010, 19:48

Tak pánové (dámy ? :D) nosíte vousy? Jakou formu, jak dlouho vám rostou jak se o ně staráte, čím holíte atd. :-)

Dámy máte rády vousy?

Už asi 4 roky si nechávám růst kozlí bradu, někdy si z ní ze srandy udělám copek :D. Holím se jednou za 2 dny nekdy i každej den. Až budou nekdy peníze uvažuju o zakoupení břitvy (přece jenom jsem ocelofanatik :D)
Life Is But a Dream.
Dragunov
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 36
Aktivní v kapele: Uterus

Re: Vousy

Příspěvekod damned » 14. listopad 2010, 19:58

sama vousy nenosim... :D a u kluku mam rada tak mozna bradku, jinak na vousy nejak vytizena nejsem 8-)
damned
Novicius
Novicius

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 38

Příspěvekod Kruger » 14. listopad 2010, 20:05

Fousy mám, protože jsem línej se holit. Klidně se třeba 2-3 měsíce se neoholím :D Ale na druhou stranu mě rostou dost pomalu, takže když se přece jen rozhoupu to servat strojkem, tak trvá aspoň 2 dny, než to začne bejt alespoň nějak vidět.
Jsem tu, abych nakopával prdele a žvejkal žvejkačky. A ty mi zrovna došly.
Kruger
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 35

Příspěvekod ARELuN » 14. listopad 2010, 20:09

Mne by mohla začať rásť brada oniečo rýchlejšie... :D A zato pod nosom o niečo pomalšie... za 2 dni vyzerám ako súdruh Stalin, a komu sa to stále chce holiť? :evil: :lol:
Obrázek
ARELuN
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 29

Příspěvekod Médea » 14. listopad 2010, 20:18

Je mi to celkem jedno..někomu to sluší, jinému ne..
Třeba takové třídenní strniště..někdo v tom působí mužně a jiný jak bezdomovec :lol: ..
Můj přítel má kozlí bradku a dle mě je to na něm hnusný, ale bez toho by zas vypadal moc slušňácky a můj bejvalej, když si jednou omylem oholil bradku, tak jsem myslela, že umřu smíchy...
Obrázek

"Right and wrong are not what separate us and our enemies. It's our different standpoints, our perspectives that separate us."
—Squall Leonhart
Médea
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Blog: Zobrazit blog (7)

Příspěvekod Helios » 14. listopad 2010, 21:09

Holení moc nemusim, bradku bych si narůst nenechal. Jak už tu zaznělo, někomu to sedne, jinýmu ne, já sem ten druhej případ. S tím holením se to má tak, že pro lenost beru do ruky holící strojek (zn. Phillips) tak jednou, až dvakrát týdně. Po pravdě řečeno zbavovat se pětidenního strniště je docela mazec, asi začnu podstupovat holící proceduru častěji. :D Dlouhé vlasy se dají snést, s dlouhýmy vousy bych měl asi problém.
Human stupidity has no limitation.
Helios
Arch Articulus
Arch Articulus

Aktivní v kapele: Bequest

Příspěvekod Ježura » 14. listopad 2010, 21:32

Já jsem strašně línej se holit, takže když už tak učiním, nechám to růst tak týden a někdy i dva. Je ale pravda, že bez vousů vypadám jako menší idiot, než s nima :D
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-- W. B. Yeats
Ježura
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

Věk: 34

Příspěvekod Coccinella » 14. listopad 2010, 21:39

mne sa páči taký stav, keď vidno, že tomu chlapovi na tom nejak zvlášť nezáleží, taký, keď to pôsobí že muž sa holí ale práve sa mu nejakých pár dní holiť nechcelo :D
vyčerpávajúca odpoveď.
Obrázek
Coccinella
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 32
Blog: Zobrazit blog (3)

Příspěvekod Catrindarkangel » 14. listopad 2010, 22:22

Vousy jsou fajn, když je vlastní osoba, které sluší :)
Catrindarkangel
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Příspěvekod bigbadbard » 14. listopad 2010, 22:23

Coccinella: Tomu se říká třídenní vous a jednu dobu to byla děsná móda tuším v Anglii, ne? :D
Dřív jsme chodili po čtyřech, teď chodíme po dvou. Jestli to takhle půjde dál, nebudeme mít po čem chodit.
bigbadbard
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Příspěvekod dronda » 14. listopad 2010, 22:46

Mě vous nijak extra neroste :) , když to přejedu 1x za 2-3 týdny tak je to ok. Přes prázdniny jsem tomu nechával skoro 2 měsíce a nijak moc se to neprojevilo. Zrovna dnes jsem se chtěl oholit ale jelikož jsem před chvílí přišel z hospody tak to odkládám na neurčito.
Knihy jsou vědění. Ve vědění je síla. Síla je energie. Energie je hmota. A hmota zakřivuje prostor. Takový balík knih, to je taková menší černá díra. Kdo se do ní ponoří, je ztracen navěky.
dronda
Administrátor
Administrátor

Blog: Zobrazit blog (2)
Aktivní v kapelách: Attax, Echo Theory, Armillaria

Příspěvekod Gotrek » 15. listopad 2010, 10:52

cha cha :-P kotlety po uši podle staré mody skinheads :-P jinak to krouhám zarovnávací hlavou na holícím strojku, takže věčné strniště, krásně to šustí, když se člověk drbe :-P někdy když nemám co a někam jdu, tak to oholím, ale stejně večer už to škrábe, takže strniště :-P
čekám až to zhoustne a zaroste po celém ksichtu a pak se pude do plnovousu :twisted:
a kozlí bradka :-D já z toho nemůžu jak to teď nosí každej druhej dlouhovlasej černě oděnej :-D většinou to vypadá strašně blbě :tlesk:
škaredá plešatějící opice

Obrázek

mvlti kvlti humanism

Skrytý obsah
Ganja makes me feel so nice
gives me the balance I need in my life
I said its the herbs, its the brainfood & education
against babylon and their dangerous medication

shes back in me life i cant wait no longer
full year we nah smoke so the I feel stronger
man a ganja soldier, weed song composer
singing song against the feds and police all over
them fly in helicopter, move in bulldozer
mr law enforcer your systems torture
out of babylon we come fi make a departure
take a bus, me take a plane, me take a ganja charter

ZUZANKOOOOO
Gotrek
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 38

Příspěvekod Médea » 15. listopad 2010, 12:22

a kozlí bradka já z toho nemůžu jak to teď nosí každej druhej dlouhovlasej černě oděnej většinou to vypadá strašně blbě

To máš pravdu..vypadá to na některých přímo komicky, zvláště když mají pět a půl chlupu a každý jinam trčící. :lmao:
Ale jsou i tací, na kterých to je docela pěkný..zvlášť na některých borcích, co to zvládnou zaplést do copánku, to je občas zajímavé...
Obrázek

"Right and wrong are not what separate us and our enemies. It's our different standpoints, our perspectives that separate us."
—Squall Leonhart
Médea
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Haldir » 15. listopad 2010, 20:12

ARELuN píše:Mne by mohla začať rásť brada oniečo rýchlejšie... :D A zato pod nosom o niečo pomalšie... za 2 dni vyzerám ako súdruh Stalin, a komu sa to stále chce holiť? :evil: :lol:

Řešit tohle ve 14? Hmm...o tom sem si moh jenom nechat zdát ... i tedka v 16 mi stačí když si ten vcelku nevýrazný porost pod nosem a tech par tuzsich chlupů na bradě oholim tak jednou za 2 tejdny :lol:
Skoro ti i závidim :D ;)
Existuje jen jedno dobro, a to je vědění. Existuje jen jedno zlo, a to je nevědomost. (Sókratés)
Haldir
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 30

Příspěvekod Epic » 15. listopad 2010, 20:43

tak jelikoz sem docela chlupatej xD tak me vlasy a vousy rostou strasne rychle pred 2 mesicema sem mel copanky ,ale ty sem oholil ted mam bradku jako tom z Evergrey a planuju ji nosit furt :D protoze me rostou podobne jako jemu ... :headbang:
Epic
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Věk: 33

Příspěvekod ARELuN » 15. listopad 2010, 21:18

NorsePagan píše:
ARELuN píše:Mne by mohla začať rásť brada oniečo rýchlejšie... :D A zato pod nosom o niečo pomalšie... za 2 dni vyzerám ako súdruh Stalin, a komu sa to stále chce holiť? :evil: :lol:

Řešit tohle ve 14? Hmm...o tom sem si moh jenom nechat zdát ... i tedka v 16 mi stačí když si ten vcelku nevýrazný porost pod nosem a tech par tuzsich chlupů na bradě oholim tak jednou za 2 tejdny :lol:
Skoro ti i závidim :D ;)

Ja mám celú rodinu chlpatú :lol: A mňa to nejako neobišlo :) :D
Obrázek
ARELuN
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 29

Příspěvekod Clare » 16. listopad 2010, 8:12

Vousy jsou ta nejvic sexy vec, jakou si umim predstavit - kam se na ne hrabou svaly :)
Clare
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Příspěvekod Pest » 16. listopad 2010, 13:16

Hohó, je to tu. Tak to já si na vousy potrpím, nějak si už nedokážu představit na sobě holou bradu. :lol:
Pest
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Garion » 16. listopad 2010, 13:57

Velmi zábavmé téma, zvláště když průměrný věk přispěvatele je pod 20 let :D

Abych byl k tématu: Já jsem nosil kozlí bradu před pěti lety, když nás ještě na koncertu bylo relativně málo. Dcerka mi z toho pravidelně zaplétala dva copánky ala Jack Sparrow. Pak jí to už přestalo bavit a já sám jsem to neuměl. Takže jsem to na vánoce ve tři odpoledne shodil a rodina si toho všimla až druhej den dopoledne :mrgreen: Od tý doby jsem si už nic dlouhýho na tváři narůst nenechal. Neholím se pravidelně, takže takovýto strniště mám na xichtu furt. Někdy si oholím jen líc a krk a nechám si takovej ten pruh, co lemuje spodní čelist a knír. Ale jelikož barva mýho porostu je taková šedočerná s občasným zrzavým chlupem, tak to stejně nejpozději do 14ti dnů servu holícím strojkem. Navíc moje vousy nerostou nijak hustě, tak to na nějakej plnovous nebude. Nepoužívám mokrý holení, jen strojek nasucho. Jo a holit se mě nebaví. Nejradši bych byl, kdyby mi nic na bradě nerostlo.
Aktuální Garionův playlist na LAST.FM
Garion
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 53
Blog: Zobrazit blog (1)
Aktivní v kapelách: Semtex j.h., Čekišó, M.H.S.

Příspěvekod Médea » 16. listopad 2010, 14:10

Garion píše: Jo a holit se mě nebaví. Nejradši bych byl, kdyby mi nic na bradě nerostlo.

Taky bych chtěla být bohatá a nechat se přejet laserem..taky vám toho ten Alexandr mohl zavést na holení víc než jen ksicht :evil: ..fakt jsem zvědavá, co si počnu, až mi bude šedesát a nohu za ucho už patrně nedám :-( ..
Obrázek

—Squall Leonhart
Médea
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Další

Zpět na Metal všeobecně