Proc mam rad metal?

Všebecné diskuse o metalu

Moderátor: Moderátoři

Re: Proc mam rad metal?

Příspěvekod Earthworm » 27. srpen 2009, 9:04

Se chránil před měsíčním světlem, debile :D
Obrázek
Earthworm
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 30

Příspěvekod Smrt v červnu » 13. březen 2010, 23:29

Kyzyl píše:Pokud jde o hiphop, tak po hudební stránce to je zase jenom elektronika, nic moc umění

Chlapče, nic proti, ale tohle je tedy moc :lol:

Co má sakra hip hop tak extra společného s elektronikou (pokud to není Dälek, že?)?

Jinak elektronika a nic moc umění? No a co tedy klasičtí umělci a experimentátoři v oblasti noise/industry, co minimalističtí umělci? Co staří průkopníci taneční muziky? A co takové IDM, Terrorcore/breakcore/noisecore/darkcore...

Chápu, takže Daft Punk, Nurse With Wound, NON, Der Blutharsch nebo Swans jsou naprosté nuly...
:lol:
Obrázek
Ja, tady všude jsem doma!
Smrt v červnu
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 35

Příspěvekod Atice » 9. duben 2011, 0:15

Mám ráda metal, jelikož je to hudba, která je pro mě jedinečná. Miluju ten zvuk kytar, bicích, basy, do toho hlas, co umí zpívat (ne jako v těch potrhlých stylech, kde je hudba udělaná počítačem a zpěv je taky upravený). Líbí se mi zkrátka, že si ti umělci dělají vše sami. A nemají to zadarmo - hrát na hudební nástroj musí být hafo fuška. Já hraju tak maximálně na hřeben, takže nic o tom nevím, ale věřím, že to je sakra dřina hrát na ten daný hudební nástroj a ještě se sehrát se zbytkem kapely. No a složit písničky taky není žádná procházka růžovým sadem.
Také mám ráda lidi kolem toho. 99% metalových fandů, se kterými jsem měla tu čest, byli vesměs skvělí, milí, příjemní a přátelští lidé. Jsou to zkrátka fajn lidé, co nejsou namyšlení a ví, co chtějí. :) Díky metalu jsem poznala spoustu skvělých lidí, které nazývám přátele. :)
A co si budeme nalhávat - metaloví hoši jsou o 1000% hezčí, než zbytek mužkého pokolení - kór, když ještě hrají na nějaký hudební nástroj. :mrgreen:
Atice
Redaktor
Redaktor

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 34

Předchozí

Zpět na Metal všeobecně