Plakáty

Jaké máte plakáty a kde nakupovat?

Obchody, oblečení, doplňky na sebe a další věci týkající se metalové módy

Moderátor: Moderátoři

Re: Plakáty

Příspěvekod Cheas » 28. únor 2013, 20:19

Nad plakáty jsem uvažoval, jelikož některé části mých stěn jsou dost velký čistě bílý prostor, zbytek zastavuje nějaký nábytek. Ale mám jeden zásadní problém... jsem minimalista a nelíbí se mi stěny polepené různobarevnými obrázky. Zas ale nejsem tak velký minimalista, abych neuvažoval, co s čistě bílými stěnami. Ruku v ruce s tím přichází i ten problém, že nevím jak a co bych kam dal, aby to vypadalo decentně, pěkně, nepřeplácaně. Nakonec vyhrál můj flegmatismus a já tak mám stěny prázdné a ještě nějakou dobu mít budu. Akorát roh u mého stolu jsem musel nějak pořešit, páč to bilo do očí -> místo si tam našel jeden rozrostlejší fíkus, který mi tu teď tvoří příjemné zátiší. V protilehlém rohu akvárium a na něm bonsaj fíkus. :D

Já na Steamu...
Cheas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 30

Příspěvekod Hestia » 28. únor 2013, 20:37

Kytky jsou ale dobré plakáty...
Hestia
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Pohlaví: Žena Žena

Příspěvekod Dragunov » 28. únor 2013, 20:57

:D plakáty máme jen ve zkušebně doma nad hlavou u postele sem měl vlajku CoB...jo vlastně nad stolem mám plakát závodníků Author teamu. :D
Life Is But a Dream.
Dragunov
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 36
Aktivní v kapele: Uterus

Příspěvekod mIZZYchal » 28. únor 2013, 23:51

Bejvávalo, že jsem měl taky dolepené celé dveře a zdi kravinama. Pak sem něco dovezl na Strahov, kde toho dost aji zůstalo.
Teď mám doma na dveřích už jen v A1 todle
Obrázek
mIZZYchal
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 58

Příspěvekod Landreth » 1. březen 2013, 18:02

Docela souhlasím s bobem12b, mít vylepené členy kapely (kteří se většinou krutopřísně tváří) mi přijde relativně pubertální, sám jsem nikdy nic takového neměl. No, když pominu své pubertální období a vylepené plakáty z filmového Společenstva a Dvou věží :D A sám mám teď vylepenou jen Anneke z plakátu z Pařátu (a rozmýšlím o Obituary).
Ale artworky, to je jiná, jen se blbě shání... v Brně v Redblacku jdou občas sehnat nějaké plakáty a tak mám na zdi artwork k posledním Nile a Enslaved v solidně velkém formátu. To je ještě doplněno o Rituál od Master's Hammer z Pařátu. A nesmí chybět vlajka Summer Breeze 2011 :headbang:
I AM NOT A TERRORIST. I'm just a bearded man.
Landreth
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Věk: 40

Plakáty

Příspěvekod bobo12b » 1. březen 2013, 18:20

rozumnejšie mi príde to ak si niekto nájde na nete obrázky kapely/logá/artworky v dobrom rozlíšení a nechá si ich niekde vytlačiť ako plagát. nebudú tam pozohýbané tie "štvorce" od skladania do časopisu, bude to kvalitnejšie, originálnejšie a presne podľa vkusu dotyčného. ;) (aspoň tak som to urobil z fotkami a nevyšlo ma to vôbec draho)
Obrázek
bobo12b
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 35

Příspěvekod mIZZYchal » 1. březen 2013, 18:36

Jo, já jinak jak pojedu v květnu do Polska na Asymmetry, tak tam mám v plánu si pořídit něco pěkného od Malleuse.
To je asi můj nejoblíbenější umělec, co čmárá plakáty na rockové/metalové akce, covery na alba a podobně.
Má ty věci sice drahé jak sviňa, ale stojí to za to. Super promakané věci, sítotisky a tak.
Šak koukněte na jejich stránky, jak některé věci vznikají, prostě paráda! http://www.malleusdelic.com/
Jednoho dne, až si začnu kérovat tělo, tak jedna věc bude na 100% silně inspirované Malleusem.
mIZZYchal
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 58

Příspěvekod HeavyMetalista » 18. květen 2013, 16:10

já mám nad posteli akorát tohle
Obrázek
nad PC stolem už to je nemetalový plakát vedle stolu taky nemetalové plakáty
foto nemetalových plakátu raději nebudu dávat
HeavyMetalista
Novicius
Novicius

Věk: 39

Příspěvekod Stigmata » 18. květen 2013, 16:52

Nad postelí
Obrázek
Stigmata
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 36
Aktivní v kapele: Satans ov fucking hell

Příspěvekod Annie7 » 30. červenec 2013, 19:25

Co se mne týče, nejlepší je si nechat plakáty vytisknout. Je plno malých firem, které jsou ochotny a schopny kvalitně vytisknout i velký plakát za poměrně slušnou cenu.. A rozměry si často i můžete sami nakázat ;x) Jinak dřív, než jsem začala praktikovat tenhle způsob, tak jsem si těch pár plakátů pořídila v Bontonlandu
Annie7
Novicius
Novicius

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 28

Příspěvekod Cailean » 1. srpen 2013, 17:20

Plakáty mam jen ty co kámoš nechtěl ze sparku :D, takže na dveřích mi trčí Edguy a Motorhead. Nad postelí jsem si ale pověsil vlajku Iron Maiden - Final Frontier. Kupuju to co se dá tak na festech, tam se většinou u stánků něco dá najít. Jinak je asi taky nejlepší si to nechat vytisknout, třeba někde kde tisknou samolepky na auta se to občas dá domluvit.
Cailean
Novicius
Novicius

Předchozí

Zpět na Metal móda