Konec MoR fóra

"Náhrada" za zrušené fórum MoR

Moderátor: Moderátoři

Re: Konec MoR fóra

Příspěvekod drakk » 11. leden 2017, 18:36

Já, starousedlíci, fakt nechápu o co vám jde, není tady ani jedna stoprocentně jistá nová informace týkající se MOR, která by musela být v tamním vlákně. Tady si jen tak diskutujeme jak jsme zvyklí. ;) Až se Prago. ozve a něco nového nám ohlásí, budeme poslušně o tom projednávat ve vláknu Masters Of Rock. :headbang:
drakk
Articulus
Articulus

Pohlaví: Žena Žena

Příspěvekod mirekv » 11. leden 2017, 18:56

Ono hrozí, že pokud by byla tato debata ve správném vlákně, tak bysme byli pokáráni za spamování. Tady to nevadí.
mirekv
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Pohlaví: Muž Muž

Příspěvekod Kezir » 11. leden 2017, 19:05

No asi takto...Jelikož jsem "moderoval" i původní MOR fórum, tak vím, jak to tam chodilo a na rovinu říkám, že tady to tak nepůjde! :)

Topic by měl být o tom, o čem asi má být dle svého názvu a povoleny jsou jen malé výstřelky, které se pak přesunou do vhodnější sekce, kde se v odbočce bude pokračovat. Bo nějaký maglajz z toho tady dělat nebudeme, rozumíme tomu? Už tak mě vytáčí ten zvyk reagovat citací na poslední příspěvek :facepalm: takže mišmaš dabat v jedné sekci fakt ne, stejně tak nereagovat na poslední příspěvek tím, že ho budu citovat (a citaci slohové práce skrýt do spoileru) :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Věk: 35

Příspěvekod Dag » 11. leden 2017, 19:08

Díky Kezire. Tady nejste na MoR fóru, tady jsou trošku jiné zvyky. Nejde o starousedlíky, ale když někdo bude chtít diskutovat o MoRu, půjde na stránku o MoRu a nebude předpokládat, že se diskutuje i někde jinde. Tento topic je prostě o tom, že vám zrušili fórum. Topic o MoRu je prostě jinde.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo mašinu má a nelítá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.

Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam jednou škrtneš sirkou a letíš do nebes.

Pneumatiky jsou jako kalhotky. Když se dostanete na látku, díra není daleko.

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 29

Příspěvekod vosa » 11. leden 2017, 21:18

Hele, a byl by takový problém, nechat nám jeden jediný topic (tenhle) v našem oblíbeném anarchistickém pojetí? Kde bysme mohli plácat pátý přes devátý a neřešilo by se to? Slibujem, že všecky relevantní informace přidáme do správnejch přihrádek ;) :D

Jen prostě (při troufalém pohledu zvenčí) - pro cizího je tu hromada témat, ve kterých se blbě orientuje, každý koncert i kapela má vlastní topic, ale zároveň v 99% topiců chcípl pes... MoR fórum byla anarchie, ale aspoň bylo živé a zábavné :)
My se asi časem líp zorientujem, ale pokud dostanem pojeb za každý špatně umístěný příspěvek, tak asi spousta lidí nebude přispívat radši vůbec nebo jen málo.
Díky předem za pochopení ;)
vosa
Arch Articulus
Arch Articulus

Příspěvekod Edward The Iron » 11. leden 2017, 21:29

Tak když je to tady fórum o tom, že nám zrušili fórum, tak bych chtěl napsat, že kdyby nezrušili fórum tak bych tam napsal, že mi Mustaine na twitter napsal, že asi na MOR nebude. Jenomže nám zrušili fórum, tak jsem to napsal sem a zjistil jsem, že je to špatně, protože tady se může psát jenom o tom, že nám zrušili fórum. :D :D :D
Problém jaksi je, že tady je těch podfór tolik, že je to poměrně nepřehledné, tak to člověk písne nějak podle zvyku. Nicméně nechápu, proč to někomu vadí. Stačí chodit jen na ta témata, která vás zajímají a budete mít klid. Ovšem jestli máte potřebu něco kontrolovat a někoho kárat, tak se s tím asi nedá nic moc dělat.
Edward The Iron
Novicius
Novicius

Věk: 53

Příspěvekod Kezir » 11. leden 2017, 21:42

A co si ho založit a nazvat si ho třeba "Všehochuť MOR fóra" či tak nějak (ať je znát, vo co gou) a tam si řádit dle libosti a teto topic nechat jako jakési záchytné místo pro nově příchozí ze starého MOR fóra :) Vlk se nažere a koza zůstane celá :)

A Edwarde, jde o to, že většina debat je jako z lekcí mého odborného výcviku, když mistr začal o probírané látce (jako obor instalatér) třeba o kanalizaci, tak dokázal jakýmsi způsobem probrat politické dění v Burundi, prostitutky na Václaváku, rozšíření cvrčka polního do komediálního seriálu a přes konečníkové vředy se dostat opět ke kanalizaci. Takže hodinu plácal o něčem, co nebylo k látce a deset minut k tématu a to tě fakt nebaví a nemáš šanci pochytiti to, co pochytit máš a co je tématem dané hodiny ...a to samé je míchání debat v topicu. Přijdu vidím nové příspěvky v osmi tématech a když si ty nové čtu, tak vidím, že Eluveitie má novou sestavu, do toho jistý člen hodí, že budou v té sestavě nahrávat nové, akustické album a že stejně nej bylo to druhé, které bylo fucking pure folk metal a že by měli raději nahrát tvrdší album. Načež mu někdo odvětí, že přeci Iron Maiden taky vydali klidnější desku, která nebyla takovej průser, a prásk ho .... v topicu Eluveitie se namísto nové sestavy dočteš o skvělé desce Iron Maiden z roku 123 a že Dickenson má pilotní průkaz, a že British Lion připravují druhou desku a že bubeník to schytal vod starý sekáčkem na maso ...

a tento příspěvek, off topic jako kráva, který sem nepatří ani z desetiny....a ten ti snad nastínil jaká jsou pravidla a proč se držet témat :) :)
Bo mám povolení banovat, a nebojím se ho použít! I jen tak, z legrace :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod tersas » 11. leden 2017, 21:50

Klid děcka. To chce čas. Nic se přece neděje. Nově příchozí se rozkoukaj a bude to v pohodě. Jsem dlouholetý člen obou fór a vím, že i na MOR fóru se dělili věci do správných topicků, Metalfest byl v Metalfestu, Brutal byl v Brutalu a Nové kapely na MOR 17 byly v nových kapelách na MOR 17. Takže konec vášní.

Zítra nebo nebo bůhví kdy, až oznámí nové bandy na MOR, napíšeme to všichni do topicku MOR 2017. Až nám oznámí něco nového okolo Metalfestu, napíšeme to do topicku Metalfest. Ve finále to bude podobné jako na fóru MORu. Poběží tu hlavně těch 5 - 6 důležitých topicků: ... MOR, Brutal, Metalfest, co právě posloucháte, atd ... :D :D :D :rocken:
tersas
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 51

Příspěvekod Edward The Iron » 11. leden 2017, 22:00

To jsi přesně popsal důvod, proč nová témata nezakládat a nechat jednu diskuzi, kde se lidi můžou bavit... :tlesk: :D :tlesk: :D
Takhle se může stát, že ke skutečnému tématu MOR napíše někdo, že se mu líbí nová deska Running Wild, další napíše, že se mu nelíbí, třetí oznámí, že to vůbec nezná, další to nikdy neposlouchal a Adryján napíše, že v Německu stejně hrajou líp. A teď co? Je to k tématu, nebo už se kvůli tomu musí zakládat další téma Running Wild? A podobně s každou kapelou...
A když jsi přišel s tím nápadem Všechochuť, nemohl by tedy takhle působit tento prostor, když už tak trochu působí? Nebo je fakt nutné založit další, aby se jako ukázalo, že se tady nebude nováčkům trpět nějaká cochcárna?

// Edit:

A kouzlo nechtěného zapůsobilo... :) Nedoporučení /nebo to snad byl přímo zákaz?/ citací při reakcí na poslední příspěvek způsobil, že jsem tak neučinil a před mou odpověď Kezirovi se vešel jiný příspěvek. Tak proto /aspoň já to tak mám/ se ty citace uvádí... :)
Edward The Iron
Novicius
Novicius

Mástrovská všehochuť a ještě víc

Příspěvekod Kezir » 11. leden 2017, 22:07

A ty mi řekni, proč se o RW nebavit v topicu kapely?

Vlákna kapel neslouží jen k tomu aby se o ní mluvilo, ale taky k tomu, aby nečlen či občasný návštěvník viděl, že se kolem té kapely něco děje, ale hlavě aby si v tom vláknu přečetl informace ohledně kapely, názory na ní a podobně, třeba když si hledá nějaké informace o kapelách na festech, v případě RW jakožto kapele co zahraje ve Vizovicích ... nebo mě tu chceš jen trollit tím, že nechápeš o co se ta témata snaží a proč je dobré se bavit co nejvíce k věci?? :)

A k tomu, že se do naší debaty přimíchal příspěvek tersase, tak mě se příspěvky zobrazují od posledního přečteného a mám jakousi snahu číst i příspěvek dál, takže pochopím, že reaguješ na mě a ne na tersase :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Dag » 11. leden 2017, 22:09

Každá kapela má svůj topic ze zjevného důvodu, že tady to není jen o těch pár festivalech, ale především o hudbě celkově. Proto ty topicy ty kapely mají. A když se v tématu MoRu rozjede vášnivá debata na téma jedné jediné kapely, bývá přesunuta k té kapele, aby když někdo chce pokračovat v daném tématu, nebyl zahlcen novýma zprávama o jiných kapelách například. Rozumíš tomu? O to přece jde. A ostatně, funguje to tady x let, tak proč by se to mělo stát zrovna teď? V topicu Sabaton je Sabaton, v topicu Running Wild je Running Wild. Tečka. V topicu Masters of Rock se řeší jen daný festival, stejně jako v topicu Brutal Assault. Jestli někdo řeší v topicu Brutal Assault, že Eluveitie jsou dobří, ale Sabaton jsou lepší a začne se tam řešit Sabaton, tak se to prostě přesune do tématu Sabaton.

Já než odešlu příspěvek, tak se mě to zeptá, jestli ho chci skutečně odeslat, protože přibyl nový příspěvek během toho, co píšu, takže v čem zas vidíš problém? Mám pocit, že to děláš schválně.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo mašinu má a nelítá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.

Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam jednou škrtneš sirkou a letíš do nebes.

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod drakk » 11. leden 2017, 22:12

Možná, nějaké fórum na nový web Prago. přidá. :twisted: Přeji si to. Už při pohledu na jakoukoliv mapku kanalizační sítě, je mi jasné, proč je tu tolik a tolik vláken. :facepalm:
drakk
Articulus
Articulus

Příspěvekod Bodie » 11. leden 2017, 22:18

vosa píše:
Jen prostě (při troufalém pohledu zvenčí) - pro cizího je tu hromada témat, ve kterých se blbě orientuje, každý koncert i kapela má vlastní topic, ale zároveň v 99% topiců chcípl pes...

Vidím to uplně stejně :cry:
Mě nejvíc zajímaj recenze koncertů,festivalů (ve Sparku těžkej upadek) a nějak jsem doted nezjistil jestli tady vůbec něco takovýho existuje,něco jsem akorát zaregistroval na hlavní strance,je to tu opravdu hrozně zmatený a to jsem sem nahlidnul cirka jednou denně poslední 4 tydny.
A co se stalo s Lukem ?
Bodie
Novicius
Novicius

Příspěvekod Edward The Iron » 11. leden 2017, 22:21

Já se jenom ptám, co je vlastně možno napsat do tématu daného festivalu, aniž by člověku hrozil vyhazov. Pouze oznámení, že tam ta která kapela bude a dál se musí diskutovat jinde? Já tomuhle fakt nerozumím. Mimochodem, všimni si, kolik tady bylo příspěvků od začátku roku. Takřka nic, až teď se diskutuje o tom, o čem se tady vlastně může diskutovat. A obviňování s trollingu je asi to poslední, co mám chuť číst

// Edit:

Moc hezký, Sylvušo, slovník jako dlaždič...a fakt mě baví, když mne odněkud vyhazuje nějaký dítě.
Edward The Iron
Novicius
Novicius

Příspěvekod Kezir » 11. leden 2017, 22:29

To mi jako vážně chceš říci, že je tu něco nepřehledného?? :D :D Je, toto vlákno :D :D

A do vlákna k festu si víceméně píše co souvisí s festem, ale pokud se rozjede delší debata k RW (jak hrají, v čem hrají, jaké mají trenýrky a pod, co už není k festu) tak se to vezme, přesune do vlákna RW, odkáže se na to a dál se bavíme o MORu...nic víc, nic míň

Bo s tím se nabalují věci, co s festem nesouvisí, viz vlákno Eluveitie a pod :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Bodie » 11. leden 2017, 22:31

Pokud někdo napíše třeba tak přidali Legendu legend na MOR do vlakna MOR tak se musí pokračovat ve vlakně Legenda legend ? To uplně ztrácí pak souvislost,vždyt lidi chtěj diskutovat na tema oné kapely v souvislosti k určitemu festivalu a ne rozvijet debatu ve vlakně kapely.
Bodie
Novicius
Novicius

Příspěvekod Edward The Iron » 11. leden 2017, 22:35

No jo, tak je to holt tak, že jsem ještě pro kvalitu a dokonalost tohoto fóra nedorostl /třeba abych někoho posílal do prdele, jak je tady asi zvykem/...
Edward The Iron
Novicius
Novicius

Příspěvekod Bodie » 11. leden 2017, 22:36

Kezir píše:
Bo s tím se nabalují věci, co s festem nesouvisí, viz vlákno Eluveitie a pod :)

Někdo tam nahodil jinou kapelu a já odpověděl,bylo to od obou off topic ale to už by se pomalu nedalo o ničem diskutovat.
K těm citacím,když ji nepoužiju a ted tu zrovna litaj příspěvky každy 2 minuty tak to bude teprve maglajz.
Bodie
Novicius
Novicius

Příspěvekod Kezir » 11. leden 2017, 22:40

Dá se říci, bo přijde někdo, kdo by se rád dozvěděl něco o LL a takový člověk nemá chuť se pročítat x příspěvky ve vláknu MOR ale raději zamíří do vlákna LL ...

A ještě jednou k těm citacím, bo asi nečteš ...když reaguješ na poslední příspěvek (nebo předposlední) necituj, neříkám necituj vůbec. Reaguje na starší příspěvek cituj, ale pokud je delší, nech větu dvě a zbytek do spoileru ... čti prosím :)
Kezir
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Dag » 11. leden 2017, 22:43

Ostatně na tu Legendu Legend bude odkaz přímo v daném topicu festivalu a bude tam napsáno, že následující diskuze k dané kapele byla přesunuta. Funguje to, prostě to nechte být a jestli máte problém, běžte na facebook. Tam je přesně tento maglajz, který vám očividně vyhovuje. :facepalm:

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

PředchozíDalší

Zpět na Masters of Rock / Metalfest