No, tak samozřejmě, že člověk kouká jen na několik vláken a ostatní ho nezajímají. Proč bych měla třeba já koukat na téma Running Wild, když ta kapela mi nic neříká?
A abych mezi milionem příspěvků o Running Wild měla hledat něco dejme tomu o Kreator, to mi nepřijde moc přehledné. Tady si prostě najedu do sekcí, které mě zajímají. A když někdo něco přispěje, je to hned první věc, která mě bouchne do očí při přihlašování.
Zběžně jsem nahlédla na to MoR fórum a pro mě by to byl zase chaos nad chaos. Nelíbilo by se mi tam. Příspěvky každá pes, jiná ves. Chápu ale, že někomu to může vyhovovat. Tady holt panují pravidla a pořádek, nikoli anarchie, což někomu nemusí být po chuti. Že to někdo nechce pochopit, to už je věc druhá a není to problém uživatelů na obou stranách.
Takže ano, my nechápeme tam ten chaos, vy nepochopíte ten náš pořádek zde. Ale i tak to není důvod, proč bychom měli na sebe být zlí.
Admini, moderátoři, whoever, kdo máte oprávnění: Tak mě napadá, nechcete toto téma zamknout? Protože pokud se sem bude pořád přispívat, bude to neverending story.
Edit by Gore: to nie je zlý nápad. V prípade chuti diskutovať môžete písať napr. na chat. Sú tu rozumní ľudia a diskutovať sa dá, ale len v prípade konštruktívnej debaty. Bez invektív.