Konec MoR fóra

"Náhrada" za zrušené fórum MoR

Moderátor: Moderátoři

Re: Konec MoR fóra

Příspěvekod tomiczech » 12. leden 2017, 18:33

Dag píše:Je pravda, že lidem v PGK asi nikdo nevysvětlil, jak funguje čas... :lol: :lol:

ber to tak ze to treba chteli nam dat k Vanocum jako darek a holtto nestihli loni,tak si rekli ze to stihnou letos.Snad 8-)
tomiczech
Novicius
Novicius

Pohlaví: Muž Muž

Příspěvekod sava » 12. leden 2017, 18:47

no, z mých zkušeností nakládají s časem jako s všeobecným pojmem, nikoliv s termínem, vzpomínám si když jsem se tuším vloni dotazoval kdy budou prodávat lístky na MF, odpověď byla že v tomto měsíci, protože jsem věděl s kým se bavím, chtěl jsem upřesnit o který měsíc se vlastně jedná (konverzace začala v lednu), paní mě ubezpečila že se jedná samozřejmě o leden, načež jsem byl natolik drzý a dotěrný, že jsem ji upozornil že leden už probíhá, a jestli tím myslí začátek, konec, prostředek, odpověď zněla v průběhu měsíce, proto jsem by ltrpělivý a v únoru jsem se dotazoval znovu, zda už tedy zmíněný měsíc proběhl a jestli se situace změnila, odpověď zněla už brzy, načež jsem poděkoval a tento donkichotský souboj jsem vzdal, neb nepřítel měl na své straně všechny potřebné zbraně, argumenty i dostatek trpělivosti s jedním neodbytným lístkuchtivým individuem
Salzburg, tam jsem také nebyl
sava
Novicius
Novicius

Příspěvekod cariada » 12. leden 2017, 19:20

tady je to horší než ve škole, opravdu si hodně rozmyslím, jestli tady má cenu vůbec zůstávat. O přehlednosti si tady můžu nechat jen zdát. Na co mám psát příspěvek o desce RW na jejich vlákno, když si to tam nikdo nepřečte, kdežto tady jo a s Mor to taky souvisí jsou jedni z hlavních hvězd. A mě zajímá co si o tom myslí ti , kteří na ten fest jedou. K čemu jsou teda ty citace, když je podle vás skoro nesmím používat. Podle mě jsou od toho, aby bylo jasné na co konkretně reaguji. Nikdo další to číst přece nemusí, když nechce. Nutí ho snad někdo?
cariada
Novicius
Novicius

Věk: 46

Příspěvekod ov42 » 12. leden 2017, 19:26

Proč by si ho jako v tématu Running Wild nikdo nepřečetl? Koho to bude zajímat, ten ho tam najde.
ov42
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Příspěvekod Kazi » 12. leden 2017, 19:29

Hlavně se to objeví v "Poslední aktivita v tématech"...takže si toho všimne každý,kdo není slepý ;) A pak si to přečte a může reagovat.
A Kezir to tu psal několikrát..je zbytečné citovat toho,kdo psal před tebou a nebo citovat úplně celý text. Jde to zkrátit a dotyčný to pochopí,jde to schovat do spoileru. Snadné,lehké..pochopitelné. :D A vyhneme se těm kilomertrovým citacím citací v citacích,které byly na MoR fóru.
Kazi
Arch Articulus
Arch Articulus

Příspěvekod Dag » 12. leden 2017, 19:38

Tohle snad nikdy neskončí. :roll: Dej tomu čas, uvidíš, že to fórum funguje dobře a když napíšeš něco k RW, uvidí to všichni na hlavní stránce. Můžeš si to klidně zkusit. :palec:
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo mašinu má a nelítá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.

Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam jednou škrtneš sirkou a letíš do nebes.

Pneumatiky jsou jako kalhotky. Když se dostanete na látku, díra není daleko.

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 29

Příspěvekod cariada » 12. leden 2017, 19:50

jenže většina lidí stejně kouká jen na několik vláken ostatní je nezajímají, proto bylo ofik fórum tak přehledný a každý si tam našel co potřeboval. Ale to tady vy prostě nepochopíte, kdyby jste na každý druhý příspěvek nereagovali a nepoučovali co se smí a nesmí tak jich je tady o polovinu míň a naprostý klid a lidi spokojený. Takhle je tady pravý opak a lidi nasr...
cariada
Novicius
Novicius

Příspěvekod Gore » 12. leden 2017, 19:57

Prosímťa, na vrchu stránky fóra máš výpis posledných aktivít vo vláknach. To znamená, že ak by si niečo napísal do topicu, kde bolo naposledy niečo pred 4 rokmi, všetci to ajtak uvidia. Fórum je prehľadné a systematické, holt si musíš na množstvo topicov zvyknúť, lebo OM je celkovo väčšie fórum aj zameraním aj šírkou záberu ľudí, čo sem chodia.
Čo sa smie a nesmie sa poučuje len vtedy, ak niekto porušuje pravidlá. Ak tebe alebo niekomu inému bolo vyčíňané trochu drsnejšie, tak sa snaž si z toho zobrať to konštruktívne a účelné. Ľudia na OM už boli upozorňovaní, že by nemali reagovať tak ostro a mali by Vás nechať si zvyknúť, ale to isté sa čaká aj od teba a ostatných ;) toleruj a budeš tolerovaný.
Sorrow ever awaits on joy.
Skrytý obsah
Minutáž hudby načítaná z Last.FM (overall):
Obrázek
Gore
Globální Moderátor
Globální Moderátor

Věk: 34

Příspěvekod Dag » 12. leden 2017, 20:05

Do kohopak sis zase rejpnul? Jaképak vosí hnízdo? Tak já už nevím, jak se s váma bavit. Jste snad dospělí lidé, jak někteří neustále předhazují, tak snad pochopíš, když ti říct, abys tomu dal šanci? Všechno v dobrém, od včerejška jsem stihl vychladnout a stejně si pak píšeš na MoR fórum něco o tom, jak si nás zase namíchnul. Přijde ti to opravdu normální? Nepociťuješ návaly horka, nebo tak něco?
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo mašinu má a nelítá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.

Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam jednou škrtneš sirkou a letíš do nebes.

Pneumatiky jsou jako kalhotky. Když se dostanete na látku, díra není daleko.

BRODFEST
Dag
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 29

Příspěvekod Atice » 12. leden 2017, 20:09

No, tak samozřejmě, že člověk kouká jen na několik vláken a ostatní ho nezajímají. Proč bych měla třeba já koukat na téma Running Wild, když ta kapela mi nic neříká? :D A abych mezi milionem příspěvků o Running Wild měla hledat něco dejme tomu o Kreator, to mi nepřijde moc přehledné. Tady si prostě najedu do sekcí, které mě zajímají. A když někdo něco přispěje, je to hned první věc, která mě bouchne do očí při přihlašování.

Zběžně jsem nahlédla na to MoR fórum a pro mě by to byl zase chaos nad chaos. Nelíbilo by se mi tam. Příspěvky každá pes, jiná ves. Chápu ale, že někomu to může vyhovovat. Tady holt panují pravidla a pořádek, nikoli anarchie, což někomu nemusí být po chuti. Že to někdo nechce pochopit, to už je věc druhá a není to problém uživatelů na obou stranách.

Takže ano, my nechápeme tam ten chaos, vy nepochopíte ten náš pořádek zde. Ale i tak to není důvod, proč bychom měli na sebe být zlí. ;)

Admini, moderátoři, whoever, kdo máte oprávnění: Tak mě napadá, nechcete toto téma zamknout? Protože pokud se sem bude pořád přispívat, bude to neverending story.

Edit by Gore: to nie je zlý nápad. V prípade chuti diskutovať môžete písať napr. na chat. Sú tu rozumní ľudia a diskutovať sa dá, ale len v prípade konštruktívnej debaty. Bez invektív.
Atice
Redaktor
Redaktor

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 34

Předchozí

Zpět na Masters of Rock / Metalfest